Dede biletli etkinlik gelecek mi yeni sponsorlardan ?
Evet. minimum 20 tl yatırıma bilet verilecek katılımcı çok olması için.
Dede biletli etkinlik gelecek mi yeni sponsorlardan ?
Cok iyi :) bilet sayisi cok olacak anladigim kadariyla :)Evet. minimum 20 tl yatırıma bilet verilecek katılımcı çok olması için.
Ne zaman olacak bu olay millet yer bitirir o biletleriEvet. minimum 20 tl yatırıma bilet verilecek katılımcı çok olması için.
Maçlar çok ters bitiyor bu aralar kaç atarsam atayım paket oluyirynEvet. minimum 20 tl yatırıma bilet verilecek katılımcı çok olması için.
Bilet sayisi da ayni orantida artarsa zorNe zaman olacak bu olay millet yer bitirir o biletleri
Dede 1-5 dk olayı sıkıntı ;)Yarın bir sponsor başlıyor arkadaşlar. Papara 1 tl olacak onlarda da. Şimdiden müjdesini verelim. Sloganlarıda cekimler max 1-5 dakika.
Hahahahhahah
Dede 1-5 dk olayı sıkıntı ;)
Dede site kendini ele veriyor ama konuyu okumuş bide hoşgeldin @MilyarbetO derece güveniyorlarmış kendilerine. Yarın siz sorarsınız artık.
Süprizi kaçtı :)Dede site kendini ele veriyor ama konuyu okumuş bide hoşgeldin @Milyarbet
Ulan Heykan Bi olayı da cozme arkadas:)Süprizi kaçtı :)
Abi hoşgeldin bonusuna bile baktım şartları katı iyileştirme yapmaları lazım @MilyarbetUlan Heykan Bi olayı da cozme arkadas:)
:) :)Adam dedektif
:ROFLMAO:Ekli dosyayı görüntüle 10045 Sonunda tutturdum turnayı gozunden vurdum zengınım!!!!!
Cok yuklu kazanmışsın site bahane aramaz insallah odememek icinEkli dosyayı görüntüle 10045 Sonunda tutturdum turnayı gozunden vurdum zengınım!!!!!
onların kasasını kurutucamCok yuklu kazanmışsın site bahane aramaz insallah odememek icin
Dede wikybet ile ayni alt yapi ve onlar da odemede iddialıydı. Sakincasi yoksa wikybet ile sponsroluk niye bitti acaba :)O derece güveniyorlarmış kendilerine. Yarın siz sorarsınız artık.
kalanlar gelsınde ona da sukur etmelıEkli dosyayı görüntüle 10045 Sonunda tutturdum turnayı gozunden vurdum zengınım!!!!!