Aynen onlara onlem icin baya sikilastirdilar gecenki guncellemeden kimlik onayi filan o yuzden cikti heraldeEvet sırf papara için Enpara hesabı açtırmıştım. 4 ay önce para çek tuşuna bastığım an gelirdi para şimdi papara çok aksıyor. bekleyen işlemlerde duruyor öylece çekim. ama ben bunun siteler fake papara hesap açtığı için yoğunlukta kontrol amaçlı yaptığını düşünüyorum
o kimlik onayı günü dolsun, artık sitelerde 1 tl papara yatırım 20 tl papara yatırım göremeyiz hepsi minimum 100-200 yapar.Aynen onlara onlem icin baya sikilastirdilar gecenki guncellemeden kimlik onayi filan o yuzden cikti heralde
Olabilir o guncellemeden sonra zaten cogu site 1.2 papara guncellemesi var diyip yatirim almadi bakalim daha neler gorucez :)o kimlik onayı günü dolsun, artık sitelerde 1 tl papara yatırım 20 tl papara yatırım göremeyiz hepsi minimum 100-200 yapar.
Hesaba geri dusmus simdi kalktım ona baktım tamam tekrar yatayım simdi :)@emana22 geldi benim sende ne durum
Uyu uyu 3 gibi gel yine :) basket takip etcez :)Hesaba geri dusmus simdi kalktım ona baktım tamam tekrar yatayım simdi :)
Bugun Rolling de sende iyi calıs seri bozulmasın :)Uyu uyu 3 gibi gel yine :) basket takip etcez :)
Kuskun olmasin o rolling gelecek :)Bugun Rolling de sende iyi calıs seri bozulmasın :)