- 22 Tem 2021
- 220
- 182
Nasıl kazandın ne çekilişi1000 tl de bu ay trendbet verdiydi.buyuk çekilişten çıkmış.2 dk paparadan gönderdiler.bu trendbet devlet gibi site.1 kuruş para atmadım siteye helal olsun
Nasıl kazandın ne çekilişi1000 tl de bu ay trendbet verdiydi.buyuk çekilişten çıkmış.2 dk paparadan gönderdiler.bu trendbet devlet gibi site.1 kuruş para atmadım siteye helal olsun
PTT tarafından yalanlandı. Takip edenlerin bilgisine.Az önce açıklandı! PTT kimlik kartıyla giden herkese gişelerden 1500 TL dağıtacak! Talep patlaması yaşandı, kaçırmayın
Az önce açıklandı! PTT kimlik kartıyla giden herkese gişelerden 1500 TL dağıtacak! Talep patlaması yaşandı, kaçırmayın! Pandemi sürecinde PTT'nin vatandaşların nakit desteği sürüyor.
Koronavirüs salgını sürecinde acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara PTT tarafından yapılan ödemeler devam ediyor. Az önce bir son dakika duyurusu daha yayınlayan PTT, Kimlik kartı ile birlikte şubeye giden herkese nakit ödeme yapacağını açıkladı. PTT kredi olarak verilecek olan bu ödemelerde kefil ya da şart Aranmıyor. Herhangi bir koşul olmadan verilecek olan nakit ödemeler için yapmanız gereken tek şey kimliğinizi almak ve PTT şubelerine uğramak. Yeni yapılmasına rağmen birçok vatandaş başvuru için PTT şubelerine Akın etti. Kurban Bayramı sonrasında Nakit paraya ihtiyacınız varsa kaçırmadan hemen PTT şubelerine uğrayın.
Kaynak:Az önce açıklandı! PTT kimlik kartıyla giden herkese gişelerden 1500 TL dağıtacak! Talep patlaması yaşandı, kaçırmayın
Az önce açıklandı! PTT kimlik kartıyla giden herkese gişelerden 1500 TL dağıtacak! Talep patlaması yaşandı, kaçırmayın! Pandemi sürecinde PTT'nin vatandaşların nakit desteği sürüyor.www.ilan365.net
Gerçeklik payı var mı bilmiyorum.