beşiktaşlılar sakin olun yeni rekor bizde olucak artık :)
Biz söyledik 10 kişi artistlik yaptıKardesim biz @FastGhost ile sene baslarken söyledik siz bize demediğinizi bırakmadınız terimin sistemi bitti artık lagesmann guardiola klopp tarzı hocaların zamanı oyle hadi Allah yardımcınız olsun demekle olmaz ki 11 yabancıya bunu diyor :)
Ah ah sene bitti burada dedim bizim Taylan cok kral topcu buyuk ler almslı diye sonra 1 ay sonra gs aldı oynar garanti dedim gidip seri ile lamela yı aldılar Taylan onların icinden gecerdi ama turk iste yapacak bisi yokAra ara parlayıp sönen Lamela , ilk bi kaç kaç top yapan Nzonzi , ne olduğu belli olmayan Seri den kötü oynamazdı Taylan. Gs de Muslera dışında kim iyiyse o da kötülerin içinde göze battığı için öyle görünüyor. Yazarken 4 oldu
ben terim konusunda bılıyodum zaten de başarı elde ederız dedık bıreysel adamlarla yanıldık ama ben anlamıyorum neden hala terim neden ? başka adam olsa coktan gıtmıstı tudor mesela 8 de 8 yaptı antalyaya yenildik adam gitti direk çözemiyorum bu terim aşkını artıkKardesim biz @FastGhost ile sene baslarken söyledik siz bize demediğinizi bırakmadınız terimin sistemi bitti artık lagesmann guardiola klopp tarzı hocaların zamanı oyle hadi Allah yardımcınız olsun demekle olmaz ki 11 yabancıya bunu diyor :)
Geldiğinde ben de sevindim ama keşke gelmeseymis yazık oldu çocuğaAh ah sene bitti burada dedim bizim Taylan cok kral topcu buyuk ler almslı diye sonra 1 ay sonra gs aldı oynar garanti dedim gidip seri ile lamela yı aldılar Taylan onların icinden gecerdi ama turk iste yapacak bisi yok
Bu adamın yolu bu topraklara düşer emekli olmadan. Gidişat onu gösteriyor. :)
la buna gülünürmü aq sadece gs ile dalga gecmıyor ki ibne su halımızden utanmamız lazım yemınle
adam taşşak geçmiş resmen ben güldüm vallala buna gülünürmü aq sadece gs ile dalga gecmıyor ki ibne su halımızden utanmamız lazım yemınle
la bunu anladık o sorun değil anlamadıgınız sey bunu fenere de yapsaydı bjk veya ts ye de yapsaydı gulenecek bısey degıl ulkemızın takımıyla daşşak gecıyor adam lıve 8 atarken bıle boyle daşşak geçmedi bjk ile neyse anlatmak ıstedıgım turk takımları kimki demiş adam resmen ama turkıyeyı yenemıyor mıllı takımı ınsanı sınır eden buadam taşşak geçmiş resmen ben güldüm valla
kendini kandırma bence aynı şey galatasaray evinde 5-0 yenseydi ne tür dalgalar geçilirdi olayın ülkeyle alakası yok takımların kalite farkı ortada zaten adamın bu tepkisi gayet normal rahat kazanılan bir maçla bunu anladık o sorun değil anlamadıgınız sey bunu fenere de yapsaydı bjk veya ts ye de yapsaydı gulenecek bısey degıl ulkemızın takımıyla daşşak gecıyor adam lıve 8 atarken bıle boyle daşşak geçmedi bjk ile neyse anlatmak ıstedıgım turk takımları kimki demiş adam resmen ama turkıyeyı yenemıyor mıllı takımı ınsanı sınır eden bu