- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Kardeşim, anladım :) Yoğun bi gün geçirdim , misafirler falan , kafam davul gibi zonkluyor, Algılamada sorun yaşıyorum şu an :))Yok toprağım onu demiyorum. Benim yazacağımı dile getirmişsin Bu kısımı ben diyorum yani
Kardeşim, anladım :) Yoğun bi gün geçirdim , misafirler falan , kafam davul gibi zonkluyor, Algılamada sorun yaşıyorum şu an :))Yok toprağım onu demiyorum. Benim yazacağımı dile getirmişsin Bu kısımı ben diyorum yani
Ula saat 12ye yaklaşıyor diye olmasın o hamsi :)Kardeşim, anladım :) Yoğun bi gün geçirdim , misafirler falan , kafam davul gibi zonkluyor, Algılamada sorun yaşıyorum şu an :))
Olabilir :) 3-4 saat uyku ile duruyorum, her an uyuyabilirim :)Ula saat 12ye yaklaşıyor diye olmasın o hamsi :)
desene kaderimiz aynı bende de 2 saat var uyku oda kesik kesik temizinden uyuruz bu gece miss istanbul serin baksır ve cam açık şimdiden hayalini kuruyorum yatağın.. şiir yazdım bak sanaOlabilir :) 3-4 saat uyku ile duruyorum, her an uyuyabilirim :)
Kardeşim sana değil, Forum hayatımı genel olarak kastettim,, Aynı zamanda gerçek yaşamı da ,,
Sen başkasın Umut, buradaki bir çok sağlam arkadaşım gibi :))bi tek ben ustume almadım galıba abi ahaha :)
Burada bi elin parmaklarını geçmeyecek saygı duyduğum insanların başında geliyorsun abi saygilarKardeşim,,
Ben bazen, çok sert olabilirim , fırtına misali,,
Ben Karadenizli, Trabzonluyum ,,
Öfkemin sınırı olmaz, pire için yorgan yakarım,,
Bu zamana kadar çok fedakarlık yaptım, kendimi zor duruma düşürme pahasına,, Seni çok iyi anlıyorum,, Gerçekten anlıyorum,,
Benden yana Hak helal olsun,, Bana borcun yoktur,, Askerliğin şimdiden çok hoş geçer umarım :)
Yalnız şuraya dipnot koyayım,, Benim kızdığım , herkes durumu iyi iken , sormaz nasılsın diye? Durumu kötü olduğunda hal -hatır sorar,, Burdan yazıyorum , kimse benden bir iyilik istemesin bundan Sonra,, Yardım için teklifte bulunmasın , emaresini bile göstermesin , kalp kırarım,, Olursa , kendiliğimden verebileceğim Arkadaşlar bellidir ,, yapabileceğim yardımlar da istisna kişileredir,,
Bu arada Fırat kardeşim , sen üzerine alınma,,Gönlün rahat olsun,,
Genelde çok sakin , buz gibi olsamda,, Gogo Dayı kızdığı zaman , çok kızar,,
Saygılar,,
biliyorum abi o yuzden okudum geçtim ama sen bunları yazdıgına gore damar a basan yakın tanıdık bır arkadas olmus galıba yoksa bızım oranın ınsanları kolay kolay muhattap olmadıgı ınsana bu kadar kızmaz :)Sen başkasın Umut, buradaki bir çok sağlam arkadaşım gibi :))
Kardeşim , hani derler ya , dostlar karagün içindir, ben öyle dost istemiyorum artık, iyi gün dostu istiyorum:)biliyorum abi o yuzden okudum geçtim ama sen bunları yazdıgına gore damar a basan yakın tanıdık bır arkadas olmus galıba yoksa bızım oranın ınsanları kolay kolay muhattap olmadıgı ınsana bu kadar kızmaz :)
Gogo dayimizin her cumlesine katiliyorum ama sondaki genelde buz gibi olsamda kismina katilmiyorum taa eskilerden kaybeden kulubunden beri hep sicak kanli gelmistir bana insanlara yaklasimi yol gosterisi saygi ve sevgiyle beraber buz dolabi kismini onaylamiyorum ;)Kardeşim,,
Ben bazen, çok sert olabilirim , fırtına misali,,
Ben Karadenizli, Trabzonluyum ,,
Öfkemin sınırı olmaz, pire için yorgan yakarım,,
Bu zamana kadar çok fedakarlık yaptım, kendimi zor duruma düşürme pahasına,, Seni çok iyi anlıyorum,, Gerçekten anlıyorum,,
Benden yana Hak helal olsun,, Bana borcun yoktur,, Askerliğin şimdiden çok hoş geçer umarım :)
Yalnız şuraya dipnot koyayım,, Benim kızdığım , herkes durumu iyi iken , sormaz nasılsın diye? Durumu kötü olduğunda hal -hatır sorar,, Burdan yazıyorum , kimse benden bir iyilik istemesin bundan Sonra,, Yardım için teklifte bulunmasın , emaresini bile göstermesin , kalp kırarım,, Olursa , kendiliğimden verebileceğim Arkadaşlar bellidir ,, yapabileceğim yardımlar da istisna kişileredir,,
Bu arada Fırat kardeşim , sen üzerine alınma,,Gönlün rahat olsun,,
Genelde çok sakin , buz gibi olsamda,, Gogo Dayı kızdığı zaman , çok kızar,,
Saygılar,,
Gogo dayimizin her cumlesine katiliyorum ama sondaki genelde buz gibi olsamda kismina katilmiyorum taa eskilerden kaybeden kulubunden beri hep sicak kanli gelmistir bana insanlara yaklasimi yol gosterisi saygi ve sevgiyle beraber buz dolabi kismini onaylamiyorum ;)
doğrudur abi :)Kardeşim , hani derler ya , dostlar karagün içindir, ben öyle dost istemiyorum artık, iyi gün dostu istiyorum:)
Bak bu konuda haklısın artık zaten kötü gün dostu diye birşey kaldığına inanmıyorumKardeşim , hani derler ya , dostlar karagün içindir, ben öyle dost istemiyorum artık, iyi gün dostu istiyorum:)
Aynen kardeşim, kesinlikle :)Bak bu konuda haklısın artık zaten kötü gün dostu diye birşey kaldığına inanmıyorum