- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
Öncelikle başlığı açmak için çok düşündüm ancak başka çıkar yolu olmadığı için açmakta karar kıldım. Bu forumda maddi olarak yardımlaşmayı hep savundum yönetim her ne kadar tasvip etmesede kişinin kendi sorumluğundadır desede ben sıkıntı olarak görmedim ta ki bugüne kadar. Bu forumdan maddi olarak destek alıp gerek zamanında gerekte 1 hafta 2 hafta geç parasını ödediğim arkadaşlar oldu hiçbirinede borçlu kalmadım sağolsunlar anlayışla karşıladılar. @mosquitos42 @yzsky2 @barish @LeadeRJacK @davut65 @yamukbozuk @lutonbaskanı @BARON NECMİ unuttuğum varsa kusura bakmasın iyi değilim. Biraz psikolojimi düzeltmeye birazda alkolden uzak kalmak için defalarca ertelediğim askerliğe gitmeye karar verdim. E devletten asal yoklama başvurusu yaptım ve aile hekimime başvurdum kullandıgım aktif tansiyon ve antidepresan oldugu için bunları aile hekimime söyledim. Dahiliye , Göz hastalıkları , Kardiyoloji ve psikiyatriye sevk etti, buradan alacagım raporları askeriyeye teslim etmemi söyledi 1 ay içinde. Sigortalı olmadıgım için son 2 yıldır doktora bile gitmeye cekinir olmuştum çünkü en ufak teste 100 200 gibi saçma rakamlar istiyorlardı özelde. Aile hekimi İzmir Tepecik hastanesine yönlendirdi tüm raporları almam için ilk göz için randevu aldığımda kağıtta Vatani görev hizmeti G.T olarak yazıyordu dedim tamam her şeyim ücretsiz olacak. Ancak beklediğim gibi olmadı doktorun odasına girdiğimde bağkurlu olarak gözüktüm ama giriş yapılamadıgını söylediler. Üniversiteyi 1 yıl önce tecil ettirdigim için hiçbir türlü bakılamıyormuşum sadece muayene yapabildiler ancak tetkitlerin hepsi özelde oldu. Bende biran önce herşeyin hallolması için özel hastaneye gittim. Benden 1 EKG için 240 TL para istediler sadece ********** EKG si için 240 Tl. Tepecik Hastanesinde önümdeki suriyeli pislikler her bokunu bedavaya baktırırken ben her şeye para verdim sözde askerim. Velhasıl özelde ücretten dolayı görünemedim forumdaki arkadaşlardan destek almak istedim birçok kişiye yazdım, durumun müsaitse gönderebilir misin diye. Kendine göre haklı olanlar cevap bile atmadı ama bazıları tereddütsüz para gönderdiler. Holter, Ekg, Eko, tomografi, Kan, Alerji testi için toplam 900 tl para lazımdı. @BARON NECMİ den 200 TL @sonerx ten 105 TL @Gogo dayımdan 200 TL ve @Dede den 150 borç aldım. Salı günü ödemem geleceğini söylemiştim ancak 1000 Tl ödemeyi ay başında erteleyen şahıs beni telefonundan engelledi bugün. Özellikte @sonerx senden özür diliyorum sana yalan söylemek zorunda kaldım çalışıyorum ve salı maaşım gelecek dedigim için ancak mecburdum. Borcumu ilk defa ödeyemiyorum ne gücüm kaldı ne yaşama hevesim. Salı günü ödeyecegim deyip ödememek söz vermek *** vermeye benzemez diyen arkadaşlarda olabilir hepsi sonuna kadar haklı kimseye kızamam. Şuan ne ödeyecek gücüm nede yaşama hevesim var ağustosun 2. haftası askerim oradan alacağım aylıklarla arkadaşların borcunu ödeyecegim. Time4bets etkinliginde de biletlerim var eger büyük bir şans olursa borcu karşılayacak bir tutar olursa yönetimden ricam borcum olan kısım kişilere gönderilsin. @Dede sınırsız uzaklaştırmaya uygun görürsede saygı duyarım daha önce olduğu gibi. Her zaman sarhoşken söyledim bugünde tekrarlıyorum bu forum bana ailemden çok destek verdi hepinize çok teşekkür ediyorum. HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM!