Mantıklı : ) ince bi tüyo vereyim orta saha oyuncları birbirine baksınDizilişi değiştirdim deplasmanda duman ederler bu dizilişle
Mantıklı : ) ince bi tüyo vereyim orta saha oyuncları birbirine baksınDizilişi değiştirdim deplasmanda duman ederler bu dizilişle
Şut yok ya la maçta. :ROFLMAO:bizim maça üst oynayan varmıydı 0-0 bitmiş italya defansı bu borumu :p atak oynamıyorum full defans
Benim adami sakatlamissin ayip
birde 10 kişi oynadımŞut yok ya la maçta. :ROFLMAO:
Ahaha ben lider olmasamda ilk 3 teyimO kadar olsun 2-0 öne geçince seninkiler top çevirip oley oley çekiyordu . Kenardan emir verdim biçin dedim
Kadro boş antremanda herkes yarin malum lutonla derbim var
@lutonbaskanı ben yoruyorum abi sen basarsın belcıkayaKadro boş antremanda herkes yarin malum lutonla derbim var
Benim takım kuru sıkı çıktı . Hazırlık maçlarında şov yaptık dümdüz yenildik fransayaKadro boş antremanda herkes yarin malum lutonla derbim var
Yarin berabere bitsin yeter banaBenim takım kuru sıkı çıktı . Hazırlık maçlarında şov yaptık dümdüz yenildik fransaya
Valla taktik değiştim senle denicem 4-3-3 e döndüm Zaten yeniliyoruz bari +7 olsun maçlarYarin berabere bitsin yeter bana
Sen kötü degilsin fransa cok iyiBenim takım kuru sıkı çıktı . Hazırlık maçlarında şov yaptık dümdüz yenildik fransaya
Sweden işte ne kadar iyi olabilirki :)Sen kötü degilsin fransa cok iyi