- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Saol kardeşim:)Hey Maşallah Bereketli OLsun
Saol kardeşim:)Hey Maşallah Bereketli OLsun
harika gözüküyor .. hadi bakalım eline ayağına sağlık süre bitsin de yine seni aktif görelim kardeşim buralarda :) attığın resim baya büyükmüş cevap yazcam 4 dk dır bekliyorum :))
Çok teşekkür ediyorum kardeşim:)harika gözüküyor .. hadi bakalım eline ayağına sağlık süre bitsin de yine seni aktif görelim kardeşim buralarda :) attığın resim baya büyükmüş cevap yazcam 4 dk dır bekliyorum :))
Gogo ganimete cokmusler senin :)
Aynen kardeşim çöktüler malıma 3’lü çete :)Gogo ganimete cokmusler senin :)
Üç silahşör gibi gelip baskın yaptılar, çare yok yarısını vereceğim :)anam tipe bakkkkk ... tatlı şeyler yaaa hasılatı kaptırma kurda kuşa kediye :):p
valla bugun üç yarın onüç olup dayanırlar kapınaÜç silahşör gibi gelip baskın yaptılar, çare yok yarısını vereceğim :)
Aynen kardeşim Ya baştan mı korkutsaydık :)valla bugun üç yarın onüç olup dayanırlar kapına
Bende verdim kardeşim onların olsun :)Cok seviyorum şu yavruları sincap olsaydi bile ben kovamazdim verirdim butun ganimeti :)
O da iyiymiş kardeşim :) Bir göz doktoruna git :ROFLMAO:Ilk fotograftakini sincap sandim , Allah affetsin.
O kadar oldumu kardeşim :)25 gün oldu dayı
Bol bol oksijen depolamissindir, zımba gibi dönersin geri :)O kadar oldumu kardeşim :)
evet dayıO kadar oldumu kardeşim :)