- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
İnşallah kardeşim çok teşekkür ediyorum:)Allah kolaylık versin dayi , hasat bereketli olur umarim :)
İnşallah kardeşim çok teşekkür ediyorum:)Allah kolaylık versin dayi , hasat bereketli olur umarim :)
Teşekkür ediyorum Hocam ,,Değerli @Gogo kolay gelsin size.
dönüşte forum olarak fındıklarımızı ayırmayı unutmayınız :)
Teşekkür ediyorum kardeşim,,hacı tanışamadık yeniyim ben ama görüşürüz kolay gelsin
Teşekkür ediyorum kardeşim çok saol,,Görüşmek üzere dayı kolay gelsin
Allah razı olsun Tipsterim :) çok teşekkür ediyorum,,Çok yorma kendini dayıcım,bu forumun ihtiyacı var sana :)
Abi, bu nasıl geçiyor bilmiyorum ama kabuklu fındık oluyor ya, sanki dalından toplanmış gibi. Yahu bulamadım bir türlü. Var mı sizde ?4 çuval topladık, yemeğe geldik :)
Ekli dosyayı görüntüle 22688
Yemekten sonra iki çuval sonra bir çay . Böyle calisirsan 1 ay değil 3 ay ayrı kalırsın forumdan :)4 çuval topladık, yemeğe geldik :)
Kolay gelsin bu arada4 çuval topladık, yemeğe geldik :)
Kabuklu fındık işte kardeşim , çuvalın içindeki yeşil kabuklu:)Abi, bu nasıl geçiyor bilmiyorum ama kabuklu fındık oluyor ya, sanki dalından toplanmış gibi. Yahu bulamadım bir türlü. Var mı sizde ?
Kardeşim, çok sıcak , aynen çay içiyorum hâlâ :)Yemekten sonra iki çuval sonra bir çay . Böyle calisirsan 1 ay değil 3 ay ayrı kalırsın forumdan :)
Kargo çıkma imkanın olur mu abi ücreti mukabilinde. Hastasıyım vatandaşın da.Kabuklu fındık işte kardeşim , çuvalın içindeki yeşil kabuklu:)
Saol kardeşim:)Kolay gelsin bu arada
Kardeşim, şimdi değilde , 15 -20 gün Sonra olabilir :)Kargo çıkma imkanın olur mu abi ücreti mukabilinde. Hastasıyım vatandaşın da.
Abi sizin oralar daha düzlük gibi.Bizim oralar full bayır.Her sene fındık zamanı firar ediyorum4 çuval topladık, yemeğe geldik :)