hadi bol şans gençler
internet bağlantısı yuzunden yanlıs takıma aldım ya umarım doner abıhadi bol şans gençler
nasipinternet bağlantısı yuzunden yanlıs takıma aldım ya umarım doner abı
Canin sagolsun knka 20tl neye gitmiyor ki onemli degilBu tutarsa brudakı para veren arkadaşlarla devam edıcez şans dıle @mosquitos42 :9
Ekli dosyayı görüntüle 17826
kanka senın 20 tl jetonda sıkıntı yok onu yuksek oran olursa felan yada jeton olan bı yere atarızda luckybet e attıgımız para ile normalde bonusla kupon alıcaktım net yuzunden sıkıntı oldu farklı 3 kupon aldım bahıs almaya calısırken o yuzden bakıye gitti boşa bende sıze ıyılık yapıp kendı paramla aldıgım kupon tutarsa devam edıcem@umut98 bakiye nekadardi kaç kişi katıldı niye
ya yok kanka o değil fener maçına 1. per turk telekom handılı alır oynıcaktım bankoydu yaCanin sagolsun knka 20tl neye gitmiyor ki onemli degil
Sen o 20 tekrar benim jetona at ben onunla 20tlye kupon yapım gelirse bu arkadaşlar ile roling devamkanka senın 20 tl jetonda sıkıntı yok onu yuksek oran olursa felan yada jeton olan bı yere atarızda luckybet e attıgımız para ile normalde bonusla kupon alıcaktım net yuzunden sıkıntı oldu farklı 3 kupon aldım bahıs almaya calısırken o yuzden bakıye gitti boşa bende sıze ıyılık yapıp kendı paramla aldıgım kupon tutarsa devam edıcem
Benim de aklimda o maclar vardi neysr her iste bir hayir var ne diyelimya yok kanka o değil fener maçına 1. per turk telekom handılı alır oynıcaktım bankoydu ya
Kusura bakmak değilde sen rolinge başlar iken söyle yani senin 20 jetonda sorun oldu atamadım diye hata bana olsun yinede sorun olmaz ama dediğim şey farklı söylemedin diye şey oldum ben kusura bakilacak durum yok yani@Aydin2121 kanak senın parayı attım ya kusura bakma senın yazdıgını gormedım onla da bu bahsı aldım hepımız ıcın
Ekli dosyayı görüntüle 17828
Kanka atamasam.bile seni eklemsitimeğer kazmasaydık benim kazançtan 20 kesecektim olması yarın veya pazartesi yine öyle bir etkinlik düşünüyorumKusura bakmak değilde sen rolinge başlar iken söyle yani senin 20 jetonda sorun oldu atamadım diye hata bana olsun yinede sorun olmaz ama dediğim şey farklı söylemedin diye şey oldum ben kusura bakilacak durum yok yani
Ben para için demiyorum giriyorum kupon yakmış sonra demene diyorum kupon yaparken önce demen gerekir onu diyorumKanka atamasam.bile seni eklemsitimeğer kazmasaydık benim kazançtan 20 kesecektim olması yarın veya pazartesi yine öyle bir etkinlik düşünüyorum