Aynen beyler Saglık olsun olmadı ama rovansını yapalım mutlakaSaglik olsun @emana22 ve @Felicilianolopez .
planladigimizi yapabilseydik kazancli cikacagimizdan emindim . Ama sorunlar cikinca boyle oldu . Birsahaki sefere daha saglam bir sekilde yapariz
Kupon yattı abi :)Bol sans
Eger joga odemeyi yaparsa yaparik bidaha bi rollingden daha kazanc olmadanonce :)Aynen beyler Saglık olsun olmadı ama rovansını yapalım mutlaka
@emana22 şimdi Jasmin ödülü dağıttı mı noldu bileyim yok ama merak ettim@emana22 @mosquitos42 giremedim dikiniz sağolsun
Daha cekilmedi ama heves kalmadı zaten buro sagolsun oduller yarıdan fazla dustu heveste kırıldı bakalım umudum yok pek@emana22 şimdi Jasmin ödülü dağıttı mı noldu bileyim yok ama merak ettim
Daha cekilmedi ama heves kalmadı zaten buro sagolsun oduller yarıdan fazla dustu heveste kırıldı bakalım umudum yok pek
Aynen oyle site ibneligini yapip cekildi. Bi 100 200 cikar diye umuyordum o da zor artik benim icinDaha cekilmedi ama heves kalmadı zaten buro sagolsun oduller yarıdan fazla dustu heveste kırıldı bakalım umudum yok pek