Benden bı bira iç abi :) seviliyorsunLa at diyorsam at allah allaaah konuşmam bak
Benden bı bira iç abi :) seviliyorsunLa at diyorsam at allah allaaah konuşmam bak
Sonerrr vallahi konuşmam içmeyecem oynamıyorum da yazBenden bı bira iç abi :) seviliyorsun
Yok kalsın belki baskalari da atar :) abi alıntı yapmışsın onu nasıl silecem :)Tamam aldım sil
hahah soner abi kafa adamsın valla, bu arada son 1 ayda senin gönderdigin para dışında dogru düzgün çekim yapamadım o para ugurlu falan geldiYok kalsın belki baskalari da atar :) abi alıntı yapmışsın onu nasıl silecem :)
AMK benim para bı bana uğurlu gelmedi :) şak şaka baya borç ödedim ilerleyen zamanlarda yaparız yine biseyler. İnşallah hep kazanırsın.hahah soner abi kafa adamsın valla, bu arada son 1 ayda senin gönderdigin para dışında dogru düzgün çekim yapamadım o para ugurlu falan geldi
Sonerin yeri ayrıdır param olsun 5k istesin veririm dönüp arkama bakmam bu konuda güveneceğim adamların başındadırhahah soner abi kafa adamsın valla, bu arada son 1 ayda senin gönderdigin para dışında dogru düzgün çekim yapamadım o para ugurlu falan geldi
Sonerin yeri ayrıdır param olsun 5k istesin veririm dönüp arkama bakmam bu konuda güveneceğim adamların başındadır
Abi beni simariyortusunuz sonra gotum kalkıyor :)
Özelden atıyorum. :)Kuponu yapınca atacak mısın ? yoksa son maça kadar bekletecek misin :LOL: @maxaljin
Ama ilk maçı cumartesiye düşünüyorum. Nedeni de hafta içi rezil geçti malum. Cuma aynen devam eder mi diye tırsıyorum. Katılanlardan ben değil kasası rezil durumda olanlar var. Belki de son kurşun olacak bu kupon. Onun için en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.Kuponu yapınca atacak mısın ? yoksa son maça kadar bekletecek misin :LOL: @maxaljin
Bildiğini yap evet acele etme amaç kazanç yazabilmek 3 gün sürsede olur ;)Ama ilk maçı cumartesiye düşünüyorum. Nedeni de hafta içi rezil geçti malum. Cuma aynen devam eder mi diye tırsıyorum. Katılanlardan ben değil kasası rezil durumda olanlar var. Belki de son kurşun olacak bu kupon. Onun için en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.
Ama ilk maçı cumartesiye düşünüyorum. Nedeni de hafta içi rezil geçti malum. Cuma aynen devam eder mi diye tırsıyorum. Katılanlardan ben DAHİL kasası rezil durumda olanlar var. Belki de son kurşun olacak bu kupon. Onun için en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.