Şimdi biz yaşıyoruz bide anide ölüp bu dünyadan yok olmak var çok ilginç bir hayat ailen eşin çocukların veya annen baban kardeşlerin yakın dostların seni sevenler hayata yaşadığın anılar vs vs şeyleri bir an ölüm gelince terk edip gidiyorsun bilmediğin bir yere adı ölüme gidiyorsun nereye gidiyorsun ne yapıyorsun seni ne bekliyor nasıl bir hayat veya yok mu oluyorsun cennet cehennem var mı cehenneme girersek nasıl dayanirız 2 saniyelik ateşin önünde dayanmazken diğer dünya yoksa bu dünyadaki en acımasız kötülükleri yapanların yaşatıkları haksız yere birini hayatını bitirmesi vs vs yaptıkları yanına mı kalacak veya diğer dünya varsa bu dünyada bizi ezen veya öldüren zülüm eden kadınları para için çocukları öldüren vs vs yaptıklarının bedelinin ödeyeceği cehenneme girerse biz ne kazanacaz belki suçsuz yere kızını öldüren anne baba bu dünyada aynısını ister belki diğer dünyayı beklemeden ister açısına dayanamayıp delice sorular sürekli. Beynimi kurcalıyor hayattan tad zevk alamıyorum bu yüzden hastalıktan çektiğim acıyı umursamıyor bile hayallerim gençliğim hiç umrumda değil hiçte üzmüyor beni ama bu durum canımı çok acıtıyor hem sohbet tadında hemde dertleşmek için yazdım bunları eğer tartışma kültürü olmayanlar lütfen konuya girmesin burda edepli sohbet olsun inanç veya inançsızlık umrumda değil yani bunu dini şekilde düşünmeden yorumlarsak sevinirim sadece ruhsal olarak bakıyorum bu pisikolijisindeyim yoksa inançsızlık alakalı birşey değil bu durum biz kimiz veya varız ve ne olacaz?