- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
geçmiş olsun
Çok saol kardeşim, nasibimiz yokmuş :(geçmiş olsun
valla "miz" eki iyi oldu çünkü benim de son 1 haftada tek kuruş kazancım olmadıÇok saol kardeşim, nasibimiz yokmuş :(
Kardeşim bir şanssızlık furyası gidiyor işte :(valla "miz" eki iyi oldu çünkü benim de son 1 haftada tek kuruş kazancım olmadı
Saka gibi. Gecmis olsunMerhaba arkadaşlar,,
İki tane kombine kupon , ikiside 1 K veriyordu,, İkiside yattı,, Biri Bjk galibiyetinden , diğeri Kayseri 10 çifte şansından ( Şayet Porto 1 gol daha atarsa),,
Sağlık olsun diyorum, tabi sakin olduğumu düşünmeyin, kızgınım ,,
Ekli dosyayı görüntüle 24574
Ekli dosyayı görüntüle 24575
Ekli dosyayı görüntüle 24576
Ekli dosyayı görüntüle 24577
Maalesef kardeşim gerçekten olmayıncaolmuyor,,@Gogo bu tek goller sinir krizine sebebiyet yemin ediyorum..
Baskan ya tek golden bahtim karardi yeminle
Çok saolasın kardeşim,,Gecmis olsun en cok besiktas macina uzuldum yenilmeye cikmislar sanki shaaya en bastan beri
Sen daha uyumadın mi :)Kumar bu bir hafta birisi kazanır, birisi kaybeder. Birisi güler birisi ağlar. Siz hiç kahvede okey masalarında girişli 100lük okeylerde gülerken kalkan birini gördünüz mü? Orda bile kahveci kazanır çay oralet ayran vs. Kumarı oynayan değil oynatan kazanır
öyle kahveler kaldı mı yaKumar bu bir hafta birisi kazanır, birisi kaybeder. Birisi güler birisi ağlar. Siz hiç kahvede okey masalarında girişli 100lük okeylerde gülerken kalkan birini gördünüz mü? Orda bile kahveci kazanır çay oralet ayran vs. Kumarı oynayan değil oynatan kazanır
Geçmiş olsun, alıştık artık kaybetmelere çoktan :/:/
Harbi büyük şansızlık hocam
Sağlık olsun be dostum.
Geçmiş olsun
Kumar bu bir hafta birisi kazanır, birisi kaybeder. Birisi güler birisi ağlar. Siz hiç kahvede okey masalarında girişli 100lük okeylerde gülerken kalkan birini gördünüz mü? Orda bile kahveci kazanır çay oralet ayran vs. Kumarı oynayan değil oynatan kazanır
Sen daha uyumadın mi :)
öyle kahveler kaldı mı ya