- 13 Şub 2019
- 2,230
- 2,435
Geldiği gibi oraya gidiyor yav nasıl bi derttir bukyk kredimi aktif ettiğimdendir elime kyk ulaşmadı bence bulaşma
Geldiği gibi oraya gidiyor yav nasıl bi derttir bukyk kredimi aktif ettiğimdendir elime kyk ulaşmadı bence bulaşma
Passolig’den bildirim gelip duruyor, 500 tl limitli kredi kartınıza anında başvurun diye. Bi araştır istersenMerhabalar,
Öğrenciler için alınabilen kredi kartları nelerdir? Şubeye gidince hemen verilir mi? Ödemesi nasıl yapılır? İçinden nakit çekilir mi? Gününde ödenmezse ne olur?
Kredi kartı kullanan veya bu soruları cevaplayabilecek özellikte birileri mutlaka vardır. Okul için almam gereken bir ton ıvır zıvır var. En hızlı şekilde nasıl nakite ulaşabilirim cevaplarsanız sevinirim.
Passolig’den bildirim gelip duruyor, 500 tl limitli kredi kartınıza anında başvurun diye. Bi araştır istersen
Zannetmiyorum, passolig başvururken 3 farklı kart seçeneği var. Biri 18 yaştan küçükler için, birisi banka kartı özellikli birisi de kredi kartı özellikli passolig. Tabi sen bilirsin araştırma için fikir verdim sadeceçalışanlar için olabilir ben çalışmıyorum