maşallahBasketbol varken , futbol tatmin etmiyor başkan @emana22 Ekli dosyayı görüntüle 14474 Ekli dosyayı görüntüle 14475
Baskette tek sistemim var ordan yuruyorum aksam paylasım yapacagım :)Basketbol varken , futbol tatmin etmiyor başkan @emana22 Ekli dosyayı görüntüle 14474 Ekli dosyayı görüntüle 14475
deplasman 0-1 Kaldı 2 gol bee hadii :)Oglen zaman gecikmeye bire bir maclar 3 macts 2.5 ust dedik bol sans.
0-2 HADİ KALDI 1 GOL BEE :) ÜST İÇİN ŞİMDİDEN HAYIRLI UGURLU OLSUN :)Oglen zaman gecikmeye bire bir maclar 3 macts 2.5 ust dedik bol sans.
KALDI 1 GOL hocam :)Baskette tek sistemim var ordan yuruyorum aksam paylasım yapacagım :)
Kusura bakma az işim var, dişari cıkıyorum 1 gol kalmış inşallah gelir ızleyıp takıp ettım adınada sevındım ınsallah maç 3.5 üst 4.5 üst biel olur tebrikler.Oglen zaman gecikmeye bire bir maclar 3 macts 2.5 ust dedik bol sans.
Tebriks atiyom paparaKupon kazanmıstır tskler beyler
At da raporlayayım :)Tebriks atiyom papara
YemezlerAt da raporlayayım :)
Su Baslıgı degistir me yetkilisini bize verde modlara yazmayalım @Dede mTebrikler.
Boyle daha iyi oldu kazanan, kaybeden, devam eden maclar gorunecek sekilde ayarlayınca