- 13 Şub 2019
- 6,844
- 8,461
İlginç maç oldu. Dünde 55den sonra 4 golle 3.5 ust kazandi. Buluyorum boyle maclari sonra saclarim niye dokuluyor diyorumYokya bunlar affetmiyor 71 74 78 . 7 dk da 3 gol atmıslar
İlginç maç oldu. Dünde 55den sonra 4 golle 3.5 ust kazandi. Buluyorum boyle maclari sonra saclarim niye dokuluyor diyorumYokya bunlar affetmiyor 71 74 78 . 7 dk da 3 gol atmıslar
geçen Trabzon konusunda gooool Trabzon yazdım cevaplaya tiklamadim hazir bekliyorum gol gelir gelmez tıkladım ona rağmen @Cesur87 a yetişemedim hesap et :) Gerçi sonra kupon basketten mucizevi bir şekilde patates oldu o ayrıBen kendimi hızlı sanırdım birde
Gol yazdim ustune bir mesajdada seni etiketledim daha gelicen hastalik yaramadi sana
Sorma kanka dun bi kupon daha atti sagolsun benle bir arkadasi etiketledi gelirse gecenki kupon telafisi sans parasi aticam diye adimi gorunce aha dedim yatti yine direk :) neyseki kirdik onu 2 kupondur :)geçen Trabzon konusunda gooool Trabzon yazdım cevaplaya tiklamadim hazir bekliyorum gol gelir gelmez tıkladım ona rağmen @Cesur87 a yetişemedim hesap et :) Gerçi sonra kupon basketten mucizevi bir şekilde patates oldu o ayrı
arkadaş ksk li diye tebrik etmek istedim.
@lutonbaskanı kimi geçerken uğrar kazanır kimisi de eli Cevapla da olur patates olur :) tebrikler @bernardo ve @Cesur87arkadaş ksk li diye tebrik etmek istedim.
gol olunca, denk geldi. şans işte
bi de şans parası aldık