- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
Bu efes başka bi boyutta
Alsak gelmez mkqSana su ozel oranlara alak dedim 2 gundur iyi geldi oynamadin ya :)
hep stres yapıcak değiliz ya bende farklı olsun diye rahatken açtım başlığıDarisi boyle ikinci yariya stressiz rahat
Uyar bence heeycan olsun@Cesur87 @BARON NECMİ @madmen @LuciferMorningstar @neciptatli arkadaşlar bir mucize olmazsa kazandık 50 demiştim ama şöyle yapalım uygunsa 100 vereyim bir arkadaşımız sizin adınıza roll yapsın uyar mı ?
Ben herkesin faydalanmasıni isterim ne isterseniz@Cesur87 @BARON NECMİ @madmen @LuciferMorningstar @neciptatli arkadaşlar bir mucize olmazsa kazandık 50 demiştim ama şöyle yapalım uygunsa 100 vereyim bir arkadaşımız sizin adınıza roll yapsın uyar mı ?
Iyi yapmissin bizde insaniz stres stres nereye kadar ;)hep stres yapıcak değiliz ya bende farklı olsun diye rahatken açtım başlığı
Guzel dusunce banada uyar rol fikri varmi kendine guvenen babayigit :)@Cesur87 @BARON NECMİ @madmen @LuciferMorningstar @neciptatli arkadaşlar bir mucize olmazsa kazandık 50 demiştim ama şöyle yapalım uygunsa 100 vereyim bir arkadaşımız sizin adınıza roll yapsın uyar mı ?
@neciptatli ya göndericem parayı gerisi size kalmışGuzel dusunce banada uyar rol fikri varmi kendine guvenen babayigit :)
Cekilissiz olmaz kardeşim düşüncen için teşekkür ederim ama hak olur kimin nasibiyse alsın yada rolling olsun daha çok kişi nasiplensin@neciptatli ya göndericem parayı gerisi size kalmış
Necip yapsin yapsin fark etmez 5 kiside patates ekibi zaten :)@neciptatli ya göndericem parayı gerisi size kalmış
Okadar beklemeye değer mi nolcaksa olsun rol yaparız bence ya@Cesur87 @BARON NECMİ @madmen @LuciferMorningstar @neciptatli karışmak gibi olmasında yapın hafta sonuna 2 günlük kombine