seri katil değil mi senin nickBenim nickimi de yıldızlar kadar yalnız olduğum için koydum kaldı böyle .
Valla yeni öğrendim keşke söylemeseydin bi daha kullanmıyacağım.seri katil değil mi senin nick
geçen bi yerde haberi çıktı karşıma valla aklıma sen geldin :)Valla yeni öğrendim keşke söylemeseydin bi daha kullanmıyacağım.
Bu gibi durumlardan oturu nickler dogru secilmeli seri katil bilindik illa alan vardir baska forumlarda benimde olabilir yarin birgun gelip bizede catarlarsa sasmamak lazim :)Bi ara bi manyak gelip bana sen bi forumda milleti dolandıran Zodiak değil misin diye sataşmıştı bırakmıyordu yakamı deli.Elli kere benim orada nickim başka desem de anlatamadım kuş beyinliye.Anıra anıra gitmişti.
en yaratıcı benim abi kimse çatamazBu gibi durumlardan oturu nickler dogru secilmeli seri katil bilindik illa alan vardir baska forumlarda benimde olabilir yarin birgun gelip bizede catarlarsa sasmamak lazim :)
Benfero gibi nickin var konu acip canli yayindan rap soyluyucen gibi gelio her anen yaratıcı benim abi kimse çatamaz
Hatırlıyorum ??? . . .Bi ara bi manyak gelip bana sen bi forumda milleti dolandıran Zodiak değil misin diye sataşmıştı bırakmıyordu yakamı deli.Elli kere benim orada nickim başka desem de anlatamadım kuş beyinliye.Anıra anıra gitmişti.
google a Zodiak yaz bakalım ilk ne çıkıyor seri katil seni :)Biri jigolo der biri soyguncu biri seri katil yeter valla vurucam hepinizi adam olun