ben valla marvel felan anlamam da punısher cıdden ıstedıgım tıp bı dızıye benzıyo :)marvel seven insan da ne biliyim :ROFLMAO: not: DCspor
Fauda, 10 numara oyunculuk. Yeni sezon bekliyorum 2 sezonu soluksuz izledim.Birde yazmayı unutmuşum,dün israil yapımı bir diziye başladım 10 bölüm oda fena değildi 1 günde bitirdik yazıyım belki alternatif arayan vardır. Orjinal dili ibraniceydi ben ingilizce izledim.
-When heroes fly
Netflix'ten baska hiç bir yerde ne dizi ne reklam nede film izlemeyen bir netflix tutkunu olarak . Beni etkileyen ve hayran kaldıgım diziler şunlar hepsini bitirdim tavsiye ederim. Sürükleyicilik sırasıyla .
1- The Walking Dead 9 Sezonn , hiç sıkılmadan 10 günde finito...
2- Nation Z - 5 sezon ... Son sezondayım şuan ilk 3 sezonu aşırı sürükleyici sonradan biraz komediye sarıyor dünyaya yayılan zombi salgını sonrası hayatta kalanların hikayesini anlatıyor .. İzlerken gülebileceğin bir zombi dizisi öyle düşün :)
3- The Glitch 3 Sezon ... 3 günde finitoo.. Bir kasabada gizemli bir şekilde mezarlıktaki herkes diriliyor , tekrardan bilinçleri oluyor. Ve bir grup bilim adamı bu olayı arastırıyor aşırı sürükleyici bir dizi .
4- Wan Helsing .. Vampir % Human savaşını konu alan muhteşem bir dizi.
5- El chapo. Meksikalı uyuşturucu karteli EL Chapo'yu anlatan aksiyon dizisi.
Bilgisayara akitmissin aq :ROFLMAO: