Bu da mükemmel görünüyor , won olsaydı Harika olurdu kardeşim :)
Ya 200 ya da 300 lira atmıştım o zaman buna. 10+ maç saçma sapan yatan onlarca mevcut şu linkte abi. :ROFLMAO:Bu da mükemmel görünüyor , won olsaydı Harika olurdu kardeşim :)
Hayır birde olmaması için ne gerekiyorsa yapılmış ya, o da can sıkıyor. Son maca kalıyorsun izliyorsun olan biteni görünce , insan bunlara para veriyoruz amk diye daha çok uyuz oluyor. Henan jianye maçı vardı geçen takım golü 2.5 üst atar aldım deplasmanda oynuyor. Tek maç mislisi yüksek, ilk yarı kırmızı gordu. 2-0 mağluptu, 45 de 2-1 45+2 de 2-2 oldu. İzliyeyim ikinci yarıyı dedim arkadaş 3 tane direkten döndü, iki penaltısını vermedi kafayı yedim. Hakeme ne protestolar falan. Bir daha izlemeyecegim bu tür maçları dedim :)Kardeşim yeminle doğru söylüyorsun:)
Kızsak da izlemesi sarıyor ama kardeşim :)Hayır birde olmaması için ne gerekiyorsa yapılmış ya, o da can sıkıyor. Son maca kalıyorsun izliyorsun olan biteni görünce , insan bunlara para veriyoruz amk diye daha çok uyuz oluyor. Henan jianye maçı vardı geçen takım golü 2.5 üst atar aldım deplasmanda oynuyor. Tek maç mislisi yüksek, ilk yarı kırmızı gordu. 2-0 mağluptu, 45 de 2-1 45+2 de 2-2 oldu. İzliyeyim ikinci yarıyı dedim arkadaş 3 tane direkten döndü, iki penaltısını vermedi kafayı yedim. Hakeme ne protestolar falan. Bir daha izlemeyecegim bu tür maçları dedim :)
Çok teşekkür ediyorum kardeşim, gerçekten çanımızı çok sıktı , gece gece,,Cok yazik olmus be kotu gitmis abi o hakemin Allah belasini versin benide yakti
Teşekkür ediyorum kardeşim:)Geçmiş olsun kardeşim gerçekten kötü kaçmış
Geçen yazdım, boşuna s-400 alıyorlar diye, bizim forumdan iki üç kişi alsınlar bakmamız yeter.Kızsak da izlemesi sarıyor ama kardeşim :)
Kardeşim, ne söyleyeceğimi bilemiyorum, yani böyle kaçtı kupon,,@Gogo dayı efsane kuponların da vol 13430392925 olmus
Her sey yolunda gitsede sans olmazsa o iş olmuyor. Dun atalanta 90 da 2 gol attı olmayavak sekilde kupon geldi. New york ust dedim 3 top direkten dondu dunyaları kactı 1.0 bittiKardeşim, ne söyleyeceğimi bilemiyorum, yani böyle kaçtı kupon,,
Bak şu yatan kuponuma üzülmedim ama , hem getireceği kazanç hemde oran küçük olduğu için,, Ekli dosyayı görüntüle 21602
Bu kuponda 90 da deplasman gol attı ,ondan yattı,,
Teşekkür ediyorum @Colonel Hocam,,
Aynen kardeşim, şans yanımızda değilse ne kadar uğraşırsak, uğraşalım boş,,Her sey yolunda gitsede sans olmazsa o iş olmuyor. Dun atalanta 90 da 2 gol attı olmayavak sekilde kupon geldi. New york ust dedim 3 top direkten dondu dunyaları kactı 1.0 bitti
Yazık çok yazık @Gogo çok üzüldümMerhaba arkadaşlar,,
Dün 6 Tl ‘lik Nesine ‘de kombine yapmıştım ,,
1’ e 90 küsür veren kombinem sadece bir maçtan yattı, Atletico Mg maçından , 2-0 önde iken maç 2-2 oldu,, Bayan baş hakem beyaz noktayı gösterdi, penaltı dedi, Penaltıyı , kaleci kurtardı, penaltı esnasında bulunması gereken bölgeden ayrılınca, hakem penaltıyı tekrar ettirdi,,kaleci yine penaltıyı kurtardı,, Maç sonuna 9 dakika uzatma eklensede maç 2-2 bitti maalesef,, Böyle oran 40 yılda bir yakalanabilirdi, yine yakalanılamadı :(
Kupon bana aittir,,
Ekli dosyayı görüntüle 21595
Ekli dosyayı görüntüle 21596
hacı geçmiş olsun diyeceğimde geçirmiş olmuşlar gibi yinede sıkma canını ne yapalım hayat böyle dont worry be happy
Yazık çok yazık @Gogo çok üzüldüm
Altılı 5 de kalırsın iddada tek maça yatarsın @Gogo dayı ne zaman gülecek bu şans sana :( tabi banada