2 pakettde içsen psg ye 5 gol attır bakalım :) 5.5 üst oynandı kalan 4 :) bu arada hahahNeyi bekliyoruz görebiliyorum artık söyleyin attırayım :)
2 pakettde içsen psg ye 5 gol attır bakalım :) 5.5 üst oynandı kalan 4 :) bu arada hahahNeyi bekliyoruz görebiliyorum artık söyleyin attırayım :)
Paris 2 ledi :) :)ya lacoss bu psg maçı için sana vahiy filanmı geldi 5.5 üstü ne ya :) kalan 5
şaka len şaka 5 hala2 pakettde içsen psg ye 5 gol attır bakalım :) 5.5 üst oynandı kalan 4 :) bu arada hahah
6 gol olsunda toplamda@xmen7772 st etienne attırsam uygunmu
5 gol lazım 4 tanesini attırırım abi . son golün mk o sende6 gol olsunda toplamda
İnceyi alamadın be abisen ne kullanıyorsan aynısından isterim :)
Brondby gooooollll5 gol lazım 4 tanesini attırırım abi . son golün mk o sende
Arsenal -Chelsea-Manchester united ve Brondby ölene kadar aslaBrondby gooooollll
yakalar seni bak şansını fazla zorlama ofludur kendisi :)Brondby gooooollll
Aynen rıçıt Mekan basma videsundna alınma@Ozzys Profil fotodaki tekme attığı rıçıt dimi
Niye adamın argasından gonuşisin diyo gazlıyo arkadan da adam@Ozzys Rıçıt buna diyor ya ayşeyi ben alıcam bizim evde anneme götürdüm. Deliriyor köksal baba Küfür ediyor anlaşılmıyorda
Aynen zaten o gazlayınca sinirleniyor ama köksal babaya sahip çıkan o adamın adını hatırlamıyorum kral adamlar. Bizim orda onlar tanırım hepsini :)Niye adamın argasından gonuşisin diyo gazlıyo arkadan da adam