Kral durumlar nasıl gidiyor
ben oynamadım babuş destek veriyoruz :)Kral durumlar nasıl gidiyor
Yok oynamadım dün hep kaybetimben oynamadım babuş destek veriyoruz :)
He destek veriyorsunben oynamadım babuş destek veriyoruz :)
Kral onu bunu geç o konuda haksızsın çünkü dede böyle karar vermişti ha yoksa seni kırmış ola bilir başka konularda bilemem ama bu konuda onun suçu yokTerbiyesiz @maxaljin
kardeşim ben zamanında gerekeni söyledim herkes baksın işine dedim@xmen7772 valla bıktırdı ya normal uyeyken böyle değildi ya
Hayır yeni üyede değilim yani neden kapatıyorsun yazdığımı sponsor site ismi yazmak yasakmış o kadar millet küfür ediyor birşey demiyor benim konumu kapatıyor birdekardeşim ben zamanında gerekeni söyledim herkes baksın işine dedim
Tamam kardesim@Genclerbirligi @maxaljin aranızda ne mesele varsa tatlıya bağlayalım @maxaljin abicim sert dili bırak @Genclerbirligi sende herşeyi eleştirmeyi bırak bişeylere takma uzatma
no comment artık dediğim gibi yorum yapmıyorum bu konudaHayır yeni üyede değilim yani neden kapatıyorsun yazdığımı sponsor site ismi yazmak yasakmış o kadar millet küfür ediyor birşey demiyor benim konumu kapatıyor birde
sana 2 yarı değişir tablo demedikmi kardeşimKaldi 1er gol Ekli dosyayı görüntüle 38687