Valla su avrupabetmi ne var onun bonusu ile oynadim. 2. Kere 15 tl yuklemisler biriyle bu kuponu aldim biri hala duruyor oynamadim@scarpion arsenal gelmiş de portekiz böyle biter inş :)
Link versene bakayım bende biValla su avrupabetmi ne var onun bonusu ile oynadim. 2. Kere 15 tl yuklemisler biriyle bu kuponu aldim biri hala duruyor oynamadim
maşallah dedigin 3 dk dayanmıyor :)Bu gelir
Hahahhamaşallah dedigin 3 dk dayanmıyor :)
Takip ediliyorum sinerji verdiğim kupon bile ysmukuyormaşallah dedigin 3 dk dayanmıyor :)
Reis betbir de var almadıysan 15 mi 20 mi ne veriyor yatırımsız ama tek kuponda 200 yapacaksın. Ha bi sıkıntısı var sadece havale çekimi. Ben havaleden korktim almadımLink versene bakayım bende bi
yok bende girmem havale işine risk onlarReis betbir de var almadıysan 15 mi 20 mi ne veriyor yatırımsız ama tek kuponda 200 yapacaksın. Ha bi sıkıntısı var sadece havale çekimi. Ben havaleden korktim almadım
Neyse o zaman bu maç 1 biterse 20 freebet gelecek bana takip et ki maç 0 bitsin @scarpion a yarasın onun miktar yüksek :) Ama sende bu şans varken maç 1 2 biter ikimiz de yatarız :)Takip ediliyorum sinerji verdiğim kupon bile ysmukuyor
Kanka dep daha atamaz imkansızNeyse o zaman bu maç 1 biterse 20 freebet gelecek bana takip et ki maç 0 bitsin @scarpion a yarasın onun miktar yüksek :) Ama sende bu şans varken maç 1 2 biter ikimiz de yatarız :)
son 2 dakika 42 saniye depe gol girin :) :) :)Kanka dep daha atamaz imkansız
Kanka dep gol atsın bikini giyerim netson 2 dakika 42 saniye depe gol girin :) :) :)
Maci izliyom dep leş ya boyle biter bu macNeyse o zaman bu maç 1 biterse 20 freebet gelecek bana takip et ki maç 0 bitsin @scarpion a yarasın onun miktar yüksek :) Ama sende bu şans varken maç 1 2 biter ikimiz de yatarız :)