ah be abicim biz ne adamlara para gönderdik sigara parası olmayan şimdi yüzümüze bakmıyor konumuza bile girmiyorlsr sanki parayı geri istedik mk ben çıtır yaparım kupon arkadaş zamanında çok bastım bende 1k 2k yerine göre ebemizin mınını gördük şimdi 10 tl kupon yapayım hergün yapayım zevk yapayım modundayım 200 kazanırım 2 kişşiye veririm şans parası olsun ama benim yaptığım 200 tl veren kuponu beğenmez bazıları 1 k lık 2 k lık kuponlara koşar ben herşeyin farkındayım kardeşim bizde ona göre davranıyoruz bundan sonra konu altına gelip bakıp izleyip bol şans demek isteyipde yüzü olmadığı için dönüyorlarya o çok hoşuma gidiyor valla ayıkladık çoğunu bir kaç kişi var çok kötü bozacağım az kaldı roman yazdırdınız bana mk yaaabazen insan mecbur kalıyor tabiki buradan beklentı içinde olmak çok büyük bir saçmalık ama bazen ınsanın elı kolu cok baglanıyor. ben düştüğümde aılemden başkasını bulamadım mesela yanımda. abim bile sırt dondu. ben 2 3 gundur etkınlık duzenlledım mesela 1 k olsun 5 kısıye odul falan dıye halbukı 1500 tl ye ıhtıyacım var. bunu neden yapıyorum bılıyor musun hafta sonu bana 100 lıra koymaz ama benım yollayacagım 20 lıra ıle belkı bır adam kazanır belkı bır ıhtıyacını gıderır dusuncesınde etkınlık duzenlıyorum bu hayatta iyi niyetten çok şey kaybedebılırırz ama hıc beklemedıgımız anda çok şeyde kazanabılırırz. iyi niyet çok önemli bak xmen abı az once ne dedı kupon tutarsa şans parası dedı bu adam iyi gün dostu degıl sadece mesella. önemli olan kotu gun dostu olmaktır