Ananın mk cuadrado gibi tipsiz o çocuğu
berabere bitebilir lazio kırmızı görürse dönebilirde maçYa ananinizi .... komboya beraberligi yazmistik oda gitti. Süper amk sansi
Valla reis şimdi bilmiyorum kimin durumu nasıl tabi insanın içinden gelecek o ayrı onda haklısın. Ben o kadar kötü gitmeme rağmen 3 kez yaptım yazın bi dönem iyiydim o ara 3 kez yaptım tabi kimin durumu nasıl bilmiyorumniyeti iyi olan adam 20 tl kasa der yapar kardeşim 10 tl der yapar anlarız niyet önemli niyet niye yapsınki 20 -30 20 -30 günlük sigara parası çıkıyor nasıl olsa mk
sıkma canını ama daha maç bitmedi durun bakalım durum iç açıcı değil şuanCebimizden birde eksi 100 yaptik. Beyler hakinizi helal edin sizleride mutlu edemedim iyi bir miktar jeton gönderimi yapıcaktim. Kısmet değilmiş
Valla reis etkinlik bahane birilerinin kazanmasını görmek cidden memnun ediyor keşke olsa zor ama bakalımCebimizden birde eksi 100 yaptik. Beyler hakinizi helal edin sizleride mutlu edemedim iyi bir miktar jeton gönderimi yapıcaktim. Kısmet değilmiş
La işin görülseydğ ya üzüldüm bak bazen cok lazım oluyor Allah kahretsin bunlarıCebimizden birde eksi 100 yaptik. Beyler hakinizi helal edin sizleride mutlu edemedim iyi bir miktar jeton gönderimi yapıcaktim. Kısmet değilmiş
20 ye 1200 lıra az paramı ona uzuluyorum ben suan o kadar maç bil şu mactan oalacak ıs mıCebimizden birde eksi 100 yaptik. Beyler hakinizi helal edin sizleride mutlu edemedim iyi bir miktar jeton gönderimi yapıcaktim. Kısmet değilmiş
kırmızı p6 hersey geldi yine basımızaPenaltı verdi lazıo atıcak
+750 de retro ödülü20 ye 1200 lıra az paramı ona uzuluyorum ben suan o kadar maç bil şu mactan oalacak ıs mı