- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
giydin mi juve formasınıAdamsiniz beyler hepinize tatli ikram gondericem ins.
Sirada juve var.Sinerjiye devam :)
giydin mi juve formasınıAdamsiniz beyler hepinize tatli ikram gondericem ins.
Sirada juve var.Sinerjiye devam :)
oynasın bugün 2 de gol atsınronaldo adam akıllı oynarsa bugun lazionun fişini çeker bence geçtıgımız haftalarda çok fazla tarftar tepkisi aldı özellijkle geçen hafta çok kötü oyadı
eğer paran varsa 0 ve ms 1 e ayrı ayrı basardım biraz farklı sitelerde.Beyler sizce beraberlikte alipta kombolamam gerekirmi
naptılarrbu kontrabet deli etti benii akşam akşam
3 saat oldu hala tık yok parayı göndermediler bi sürü maç kaçırdıknaptılarr
benımde gecen geç göndermışlerdı mıktar ne ki3 saat oldu hala tık yok parayı göndermediler bi sürü maç kaçırdık
Bakmadim retro kombine yarismasi icin uye olup bugun kupon yaptimkaybetse bile tesellı ıkramıyesı olur bu arada cash out var mı ?
270benımde gecen geç göndermışlerdı mıktar ne ki
ee çokta yollamaları gerekırdı ben 2 hafta once 1200 lıra kadar çektım gece cekım verdım öglen 12 de yatırdılar. bide o sıtede gece cekım yok habrın olsun canlı desteğe yapış şimdiden
retroda hiç oynamadım cash var yok bilmiyorum ama eger bonus degılde kendı paranla oynadıysan vardır heralde cash out ya. kombıne yarısması sana epey bır yarayacak gelirse deseneBakmadim retro kombine yarismasi icin uye olup bugun kupon yaptim
cash yok retroda beylerretroda hiç oynamadım cash var yok bilmiyorum ama eger bonus degılde kendı paranla oynadıysan vardır heralde cash out ya. kombıne yarısması sana epey bır yarayacak gelirse desene