- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Papara at diyorumm başka bişey demiyorum yatırım çekim arası 3 saat kuralı varmış sabah yollarım ;)39 yeter mi :)
Papara at diyorumm başka bişey demiyorum yatırım çekim arası 3 saat kuralı varmış sabah yollarım ;)39 yeter mi :)
Eyvallah baboli screen alırsın silerim bende sabaha kadar üstümüze site bile kurar Samet avcıPapara at diyorumm başka bişey demiyorum yatırım çekim arası 3 saat kuralı varmış sabah yollarım ;)
Kazancın bol olsun
Ayrılma bir yere onuda getirelimEkli dosyayı görüntüle 40583
Ne diyorsunuz?
Çok sayı çıkan çeyreklerden sonraki çeyrek defansif geçiyor genellikle gsw oyundan düşer diye düşünüyorum ama umarım gelirEkli dosyayı görüntüle 40583
Ne diyorsunuz?
Oyun kafa kafaya gidiyor def yapmiyorlar bakalimÇok sayı çıkan çeyreklerden sonraki çeyrek defansif geçiyor genellikle gsw oyundan düşer diye düşünüyorum ama umarım gelir
23 35 nasıl duruyor2.per 58.5 ust sancısız geldi cok rahat attilar 2.perdeki oyun olursa yine 70 bulurlar diye dusundum
Maç all star havasında millete yılbaşı eglencesi kasıntı yokOyun kafa kafaya gidiyor def yapmiyorlar bakalim
57.5 olsunda ne olursa olsun23 35 nasıl duruyor
Fark ettiysen gereksiz mola alıyorlar all star havasında geciyor57.5 olsunda ne olursa olsun
Aynen mac baya zevkli ama yaFark ettiysen gereksiz mola alıyorlar all star havasında geciyor
Maç başlasın geriye dogru sayalım :) hoşuma gidiyorAynen mac baya zevkli ama ya