UPPERCUT
Onaylı
- 2 Şub 2020
- 16,342
- 11,018
Ara verilmeztüm spor takvimi allak bullak oldu nasıl düzenlenecek acaba
Ara verilmeztüm spor takvimi allak bullak oldu nasıl düzenlenecek acaba
saat de vermişler mi :)Haziran gibi biteceğini belirtmiş çinli yetkililer.
An itibariyle oda iptal oldueuroleague de durduracak
An itibariyle oda iptal oldu
Aynen mac onu kuponda yapilmaz artik canlidan ne bulursa alicak milletAyda yılda para gördük kupon yaparız dedik organizasyonlar patır patır erteleniyor
Aynı ben gibi , Kazakistan u23 aldık bekliyoruz :) Cascade değerlenir bu aralar her maç varAynen mac onu kuponda yapilmaz artik canlidan ne bulursa alicak millet
Aynı ben gibi , Kazakistan u23 aldık bekliyoruz :) Cascade değerlenir bu aralar her maç var Ekli dosyayı görüntüle 50121
3 gunde 13 de 13 yaptık ya iptal olmasa sasardım zatenGece nba izliye izliye yatiodum oda yalan oldu
Desene tam akicakken muslugu kapattilar bir dahada gelmez bu seri sans :(3 gunde 13 de 13 yaptık ya iptal olmasa sasardım zaten
Deli gibi nba ci oldum 3 gunde kotu oldu erteleme sorma neyse bunada sukur kira ilr eleman cıktı bedavadan :)Desene tam akicakken muslugu kapattilar bir dahada gelmez bu seri sans :(
3 4 gun daha oynasalar diger ayida cikarirmissin :)Deli gibi nba ci oldum 3 gunde kotu oldu erteleme sorma neyse bunada sukur kira ilr eleman cıktı bedavadan :)
Az daha idare etseler iyiydi :)3 4 gun daha oynasalar diger ayida cikarirmissin :)
Adamsın lann altay nereden çevirdi 2. Seti su set gelirse kaldı son setAynı ben gibi , Kazakistan u23 aldık bekliyoruz :) Cascade değerlenir bu aralar her maç var Ekli dosyayı görüntüle 50121
Kazandi kazandi kazandi nba bu kadar seride kolay degil la sen nasil bets10 tahminde kafaya gelmedin :)Az daha idare etseler iyiydi :)
Panik yapma la 12 11 di alt tarafi show yapti adamlar sonraAdamsın lann altay nereden çevirdi 2. Seti su set gelirse kaldı son set
Az daha idare etseler iyiydi :)
Bende diyicektimde nasil olsa lig bitti daha degmez :)Kendi kendine nazar degdirecen