- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
17 dk vardi daha be adam lose oldu kupon diyorsun
17 dk vardi daha be adam lose oldu kupon diyorsun
Sayfa kupon dolu hepsine el at başkanım@mosquitos42 Mod oldugumdan beri kazanıyorsun farkındamısın ?
Aglayarak gelir belki17 dk vardi daha be adam lose oldu kupon diyorsun
Yoo kim demiş cebime giren yok ?@mosquitos42 Mod oldugumdan beri kazanıyorsun farkındamısın ?
Varya tam sana az önceki mesajı yolluyodum o ara gol oldu sonra tebrik mesajına döndürdümAglayarak gelir belki
Çekiliş mi yapalim yoksa 5 kişiye 20 TL mi gonderelim ? Çekiliş diyen beğensin , paylaş diyen gülücük atsın
Cekilis olsun zaten benle @Lutonbaşkanı elenir . Digerlerinin isine yarasinÇekiliş mi yapalim yoksa 5 kişiye 20 TL mi gonderelim ?
Lutonla emergencye kafadan çıkmaz zaten çıkma ihtimali bize yüzde 80Çekiliş mi yapalim yoksa 5 kişiye 20 TL mi gonderelim ? Çekiliş diyen beğensin , paylaş diyen gülücük atsın
Eski nick olsa arada cikiyodu bunda hic şans yokLutonla emergencye kafadan çıkmaz zaten çıkma ihtimali bize yüzde 80
Ben direk gülücük attım :)Lutonla emergencye kafadan çıkmaz zaten çıkma ihtimali bize yüzde 80
Dur ya bende gulucuge cevriyeyimBen direk gülücük attım :)
Varya benim ki normalde begeniydi lutonbeybaskanimiz kazansın diye gulucuge çevirdim 5 kişiden 4 üne çekiliş yapsan @Lutonbaşkanı na yine ödül çıkmaz3 gülücük var paylaşıyoruz o halde . Papara atin pc başında değilim normaldr paparalariniz var :)
Ben ilk 10 sefer umut ediyordum bu sefer geliyor . Değişik totemler çatılar kıyafet çıkarmalar sigarayı ters yakmalar olmadı. Sonra baktım 15 de 0 -16 -17 -18 19 yeter . Zorlamanın anlamı yok çıkmıyor :)Varya benim ki normalde begeniydi lutonbeybaskanimiz kazansın diye gulucuge çevirdim 5 kişiden 4 üne çekiliş yapsan @Lutonbaşkanı na yine ödül çıkmaz