- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
ben paparayı kime atacağımı öğrendim
yav ciddiye mi alıyon senvalla hoca cok borcum birikti .. Yoksa beni bilirsiniz . 1k dagittim gözümü kirpmadan :(
Aman tanrım didim :) bu nasıl Bi cenevar :)
Seytanin bacagini kirmidsin reis hoTeşekkürler türkiye
Ekli dosyayı görüntüle 27633
@Razor hocam sana gelsin ben bosa konusmam sabah demistim sana Bugun İngiltere seneye butun dunya vedat 150 milyon mq :p
Maçtan önce dikkat edilmesi gereken futbolcu diye açıklama yapmışlardı bizim basinda üstüne koymayı ne çok seviyor arkadaş. İngilterede şuan bütün spor programlarında vedati konusuyolar@Razor hocam sana gelsin ben bosa konusmam sabah demistim sana Bugun İngiltere seneye butun dunya vedat 150 milyon mq :p
Maçtan önce dikkat edilmesi gereken futbolcu diye açıklama yapmışlardı bizim basinda üstüne koymayı ne çok seviyor arkadaş. İngilterede şuan bütün spor programlarında vedati konusuyolar
Sizi gidi kıskanc aslanlar sizi :) falcao vedatın oynadıgı lige geldigim İcin cok mutluyum dedi siz hala ne diyorsunuz :)Fanatik :LOL: :LOL:
London News'de gorursen haber et:)
Nerde dedi la ben falcaonun attığı adımı takip ediyorum sen nerden duydunSizi gidi kıskanc aslanlar sizi :) falcao vedatın oynadıgı lige geldigim İcin cok mutluyum dedi siz hala ne diyorsunuz :)
beş para yoktu kuran çarpsın pederin yanında tampon taktım dükkanda 50tl verdiydi 20 yi attım siteye bu hale geldi :)Seytanin bacagini kirmidsin reis ho
Bende hic yok 30 arkadas verdi ilac icin aldim yeminle :( yemek bile dogru durust yok bizimkiler gitti :)beş para yoktu kuran çarpsın pederin yanında tampon taktım dükkanda 50tl verdiydi 20 yi attım siteye bu hale geldi :)