Kasa 1.1 k olucam dıyordu :ROFLMAO:
5.5 aldım geldi son hucum Toronto gerizekalı top kaybı yaptı Bi de son saniye faul yaptı yattım yarım satı ileToronto ya almadın mı abi sen 6.5
Hadi. Be kötü olmus bekleseydin be abi çok rahat kazandık biz5.5 aldım geldi son hucum Toronto gerizekalı top kaybı yaptı Bi de son saniye faul yaptı yattım yarım satı ile
Houston ilk peri alır a at bişeyler abi5.5 aldım geldi son hucum Toronto gerizekalı top kaybı yaptı Bi de son saniye faul yaptı yattım yarım satı ile
4.0 önde handikapı var 6 fark riskli geldiHouston ilk peri alır a at bişeyler abi
O zaman alt al hayatını yaşa4.0 önde handikapı var 6 fark riskli geldi
Gelmedin sen bi gittinHadi. Be kötü olmus bekleseydin be abi çok rahat kazandık biz
Barem 63.5 felansa al ama4.0 önde handikapı var 6 fark riskli geldi
Abi valla İnternet gittiGelmedin sen bi gittin
55.5 barem ust aldım cok dusuk barem cunku dedigin gibi olsaydı alt alacaktımBarem 63.5 felansa al ama
Aynen bende aldım dakka da 15 sayı cıkacak potansiyel var 2 tKımda tutuk basladı yanlız55.5 ust aldim ilk ceyrek
Ya siz ya ben hayrılısı ust almak deli işi55.5 barem ust aldım cok dusuk barem cunku dedigin gibi olsaydı alt alacaktım
Oldu mu bu simdi :)Bununda geleceğine ınanıyorum barem az ama bana nedense al dedı içimdeki ses @emana22
Ekli dosyayı görüntüle 13426
Cakıstık neyse teselli oluyor en azından birinin kazanmasıBununda geleceğine ınanıyorum barem az ama bana nedense al dedı içimdeki ses @emana22
Ekli dosyayı görüntüle 13426
Beni bekleseniz herşey güzel olucak taCakıstık neyse teselli oluyor en azından birinin kazanması
Pis alt gidiyor suan :)Beni bekleseniz herşey güzel olucak ta
Ya valla size gülüyorum abi şuan kusura bakmyında sazan gibi atladınızPis alt gidiyor suan :)
2 takım da skorer takım atlamamak elde degildi :)Ya valla size gülüyorum abi şuan kusura bakmyında sazan gibi atladınız