3 yıl oldu umut git gide azalıyorİnşallah en kısa zamanda iş ,meslek sahibi olman dileğiyle kardeşim,,
Okkardesim,bnmde İngilizce,,,ingiLAZCA seviyesinde,, :)Sakadan yazdim abi sey yapma fazla :)
Aynen oyle en guzel yillar ama yakinda bu yillari arayacagim malesef ise giremezsek
Cok iyi abi cv ye yszdin mi direk iş garantisi :)Okkardesim,bnmde İngilizce,,,ingiLAZCA seviyesinde,, :)
Kardeşim ,,yeteneğin doğrultusunda iş ara bence ,mezuniyetin doğrultusunda değil,3 yıl oldu umut git gide azalıyor
Aynen ,,ben nasıl iş buldum sanıyorsun:)Cok iyi abi cv ye yszdin mi direk iş garantisi :)
Usaklar derken kim onlar:)Anladım kardesim,,
Bursa'ya bir kaç kez gelmisligim var,,nede olsa bizim usaklardan orda çok var da:))
Acaba modlarimizin meslekleri nedir??modluk dışında:))
Oyle konuyu okuyup ,kenara çekilmek yok??
:) :)
Trabzonlular da:)Usaklar derken kim onlar:)
Gerçekten piyasa ,,toz tembe gösterildiği gibi değil,,içler acisi ,eskiden ekmek aslanın agzindaydi,,bı ara midesindeydi,,şimdi midede bile değil,,Asansör şirketimiz var . İşim gereği makine mühendisleriyle sıkıfıkıyım . Ama işler çok kötü gerçekten . İnşaatlar durma noktasında değil , durmuş şekilde şu an . Allah sonumuzu hayretsin .
En kisa zamanda ,hayırlı işin olur inşallah:)Ben bu soruya 1 sene sonra cevaplarim insallah meslek yok su an iste yok tabi hayirlisi :)
Trabzonlular her yerde :) texas olayı karışık ben desteklemiyorum :)Trabzonlular da:)
Eski Bursa stadına az deplasmana gelmedim,,
Ama şu bir gerçek,,en iyi taraftar gruplarından bir tanesi de kesinlikle Teksas,,
Eeee bize her yer Trabzon :))Trabzonlular her yerde :) texas olayı karışık ben desteklemiyorum :)
Ya evet doygunluk. Ben 37 yaşındayım teknolojinin geçiş sürecini yaşadım inanılmaz. Abi bu ne hız herşey okadar hızlı gelişiyorki gerçekten ben artık yetişemiyorum tabirler, olaylar, cihazlar artık herşeyi oluruna bıraktık, ki bırakmasakta nafile.Sektörde doygunluk ve çalıştığım sirketin mali politikaları ve borçları yüzünden temmuz ayina kadar ücretsiz izindeyiz.
Çok güzel kardeşim,,Moda Tasarım / Organizasyon işiyle uğraşıyorum bende
En güzel meslek bnm gözümde,,tez zamanda kardeşim:)Öğrenciyiz abi edebiyat okuyoruz nasipse öğretmeniz