Teşekkür ederim en ufak birşey kalmasın kimsenin aklında büyüksünHoşgeldin tekrar, yaşanan kötü anıyı unutalım, beyaz sayfa çekelim.
Hoşgeldin tekrar, yaşanan kötü anıyı unutalım, beyaz sayfa çekelim.
Bu hesaptan mı devam edeceksin?şirket ağından bağlanıyorum siteye suan rica etsem evdeki pc imin local banını kaldırır mısın :)
Diğerinin bilgilerini unuttum paylaşırsanız benimle onunla devam edebilirimBu hesaptan mı devam edeceksin?
Tamam bu hesabı kapatıp diğerini açıyoruz. neciptatli kullanıcı adı. Şifre yenileme talebinde bulunarak şifre belirleyebilirsin.Diğerinin bilgilerini unuttum paylaşırsanız benimle onunla devam edebilirim
teşekkürlerTamam bu hesabı kapatıp diğerini açıyoruz. neciptatli kullanıcı adı. Şifre yenileme talebinde bulunarak şifre belirleyebilirsin.
teşekkürlerTekrardan hosgeldin , aramizda gormek ne guzel seni :)
hoşbuldukkkkkkkk ;)Wayyy necoooo hoşgeldin:)
sağol kardesHosgeldin kardeşim
Sıkıntılar hallolur önemli olan dostluk, kardeşlik.Herkese Merhaba
Beni bilen bilir bilmeyen tanımayanlar için ismim necip önceden bu forumdaydım tatsız olaylar neticesinde banlandım.
@Dede kabul ederse tekrar aranızda olmak isterim. Özür dilemem gereken arkadaşlar olduysa haklarını helal etsinler.
sen ne güzel sevgi saygı çercevesinde konuşmussun . ne cok sevenin varmış ne hoş :) Hoşgeldin tekrardanHerkese Merhaba
Beni bilen bilir bilmeyen tanımayanlar için ismim necip önceden bu forumdaydım tatsız olaylar neticesinde banlandım.
@Dede kabul ederse tekrar aranızda olmak isterim. Özür dilemem gereken arkadaşlar olduysa haklarını helal etsinler.