Sağol abihoşgeldin necip kardeşim resminden tanıdım zaten :)
hoşbulduk abi@greyonee Hoşgeldin kardeşim
aynen öyle geldim ama heran şutlanabilirim sanki :)Hosgeldin necip:) eski hesap neciptatli idi dimi yanlis hatırlamıyorsam
En cok tanıyanlardan biriyim seni tek sorun en ufak problemde sinirlerine hakim olamayıp ağzına ne geliyorsa söylemen. Dede ne der bilemem hakkında hayırlısıaynen öyle geldim ama heran şutlanabilirim sanki :)
yapmaa aga beHoşgeldin çekilişlerin şanslı adamı :)
tam da yazdığın gibi başka bir söze gerek yokHoş geldin Necip ,
Sanırım yazdığım şikayetler siliniyor diye Dede ile tartışmıştın, sonunda da banlanmıştın,,
Şayet Dede onay verir ise , eski hataları tekrarlamazsan, atarlı ve hırslı davranışlarından vazgeçersen , sağ duyulu olursan , kendi meziyetlerin doğrultusunda katkı verip , forumdan da yarar sağlayabilirsen ne mutlu sana kardeşim,,
Onu aştım kabul ederse burda olurum etmezse canı sağolsunEn cok tanıyanlardan biriyim seni tek sorun en ufak problemde sinirlerine hakim olamayıp ağzına ne geliyorsa söylemen. Dede ne der bilemem hakkında hayırlısı
hoşgeldin ben de aynı sebeple senle birlikte yemiştim banı hatamı anlayıp geri döndümOnu aştım kabul ederse burda olurum etmezse canı sağolsun