Bilip bilmemesi önemli değil hiç bir cemaat hiç bir örgüt devlet bilgilerini alamaz devlete izin alarak birde girilmiş ki daha bir çok siyasinin çocuğu fetullahin okulunda okumusken benim gariban halkımın çocuğu. Okudu diye neden ceza yiyor onların oğulları yemiyor kardeşim şu at gözlüklerini lütfen çıkarın hepinize adalet lazım her zaman adalet lazımVarsayalim fetonun bu kadar yapilanmasini rte biliyordu veyq ulkeyi ele gecirecegini bu dusuncede oldugunu biliyordu 15 temmuzda milleti niye sokaga doksun farzedelimki danisikli dovus tu bu diyelim madem danisikli dogus neden bu kadar ugrassin ki ondan sonra bir dunya olay oldu dolar uzerinden ustune gelmeler yilmamalar falan hepsimi anlasmali imzali seyler madem diyelim onlardq olay daha eun ulkemize dis basin geldi oylarin ne oldugunu merak ediyor sizene mk oylardan hayirmisiniz disariyla ne isimiz var bu kadar neden merak ediyorlar turkiyedeki secimleri de buraya kadar gelipte
basina kadar yansitiyorlar
Fethullahtan dershanesinde okudu diye işinden edilen yüzlerce kişi var şu an neden siyasilerin Arınç'ın çocuğu topbasin damadı atalayin çocuğu neden yargı görmüyorGariban cocugu dedigin cocuk kim
Bize adalet lazım iş lazım gelecek lazım vizyon lazım sırf ithalat yap vergi köy bu değirmen daha fazla dönmüyorBu oyumuda kisiye attim ne akp ye ne iyi ye misal yanlislik yapinca zaten millet iyi bi sekilde sandikta cvbini veriyor misal bak biz burda vverdik maztakasini da aldi adam yarin teslimat toreni var
Ben bir tür vatandaşı olarak kırk yılda bir denize gidip tatil yapıyorumKardes musluman muslumana yardim etmicekse nasil olacak abd ye mi verelim