Ne anlattı bu şimdi
Ne anlattı bu şimdi
Çekim yaptığı için alamıyor bonusu site ödeme yapması dememiş zatenBugün şikayet açıldı o sitede galiba Bonus şey i
Güzel oranlar aslında bunlar bets10 böyle açmıyor ilk yarı 2.5 alt tarzıÇekim yaptığı için alamıyor bonusu site ödeme yapması dememiş zaten
Dene bence istersenGüzel oranlar aslında bunlar bets10 böyle açmıyor ilk yarı 2.5 alt tarzı
Şikayeti gördüm ben, arkadaşın acemiliğine verdim.Ben olsam direk konu açıp rezil olmazdım.Bugün şikayet açıldı o sitede galiba Bonus şey i
Şimdi baktım da bets10 da da varmış... İyi bu ya ben böyle güzel işler çıkartabilirimDene bence istersen
Olsun ya herkes bir fikir almak istiyor sonuçta yanlış Bir durum da olsaŞikayeti gördüm ben, arkadaşın acemiliğine verdim.Ben olsam direk konu açıp rezil olmazdım.
Sıkıntı yok, hatasız kul olmaz chat üzeri sorsaydı keşke direk siteye sallamış. Buradan 20 k çekti berber abi :)Olsun ya herkes bir fikir almak istiyor sonuçta yanlış Bir durum da olsa
Ben chat banı yedim kaç günüm kaldı mabusun bitmesine bilmiyomSıkıntı yok, hatasız kul olmaz chat üzeri sorsaydı keşke direk siteye sallamış. Buradan 20 k çekti berber abi :)
Sövme bir daha ?Ben chat banı yedim kaç günüm kaldı mabusun bitmesine bilmiyom
Valla sıkıntı yok atlatiko madride sövdük bu sefer .. mabus yatiyoz..Sövme bir daha ?
Aç kapıyı gardiyan upper chate geliyor.Valla sıkıntı yok atlatiko madride sövdük bu sefer .. mabus yatiyoz..
Yok yav iyi böyle mesaj kasiyoz zaten chatte çok takilmiyordum. İzliyordum genelde.. akrebi yaktı Atletico yav bir gol atamadi laliga birincisi çelsiyeAç kapıyı gardiyan upper chate geliyor.
Hayırlısı olsun bende uzaktan bakıp izliyorum. Yüksek basanların çoğu cenazelik oluyor keyfilik oynanır bu oyun hoca.Yok yav iyi böyle mesaj kasiyoz zaten chatte çok takilmiyordum. İzliyordum genelde.. akrebi yaktı Atletico yav bir gol atamadi laliga birincisi çelsiye
Heyacan var mı az kaldı maçaHayırlısı olsun bende uzaktan bakıp izliyorum. Yüksek basanların çoğu cenazelik oluyor keyfilik oynanır bu oyun hoca.
Dallas Mavericks
Philadelphia 76ers
Yattı ? kapadım maçı hocaPhiladelphia 76ers
Dallas Mavericks
8
2
110
1. ÇeyrekKalan Süre9'
Aparkat yedin ilk çeyrektenYattı ? kapadım maçı hoca