Bol şans diliyorum takipteyim... Sinerji verek mi
Canın nasıl isterse upper :)Bol şans diliyorum takipteyim... Sinerji verek mi
Bir buçuk saat var ilk maça yaklaşık üçü in geç e filan başlıyorCanın nasıl isterse upper :)
S sport da maç, kahvemi hazırladım bekliyorum.Bir buçuk saat var ilk maça yaklaşık üçü in geç e filan başlıyor
Afiyet olsun baktın mı kim eksik takımlardaS sport da maç, kahvemi hazırladım bekliyorum.
Yok hoca bonus aldım girdimAfiyet olsun baktın mı kim eksik takımlarda
Bonus alınca bakılmıyor muYok hoca bonus aldım girdim
Yok direk aparkat girdimBonus alınca bakılmıyor mu
Bu bir hücum variyasyonu sen de hücum oynamışsin üçüncü çeyrekten nakavt yapalımYok direk aparkat girdim
Adamsın upperBu bir hücum variyasyonu sen de hücum oynamışsin üçüncü çeyrekten nakavt yapalım
Sağ ol kara mürselli NecatiBol şans kazim
Kutuda büyük hissediyorumBir saat kaldı ne hissediyorsun
Reis kuponu hangi sitede oynadın sen bin kuponunuBol şans kazim
Üç beş sene önce yazın... Hava sıcak mi sıcak... Bime gireyim hem serinlerim hem de soğuk bir şey alırım dedim teyzenin biri de karpuzlara bakıyordu.. ( 3 ay karpuz halinde çalışmışligim var ) neyse bana döndü anlar mısın dedi .. anlamaz olur muyum dedim.. neyse elime aldım bir tane bıraktım.. iri büyükçe bir tane daha aldım.. teyze (35-40 yaşlarında) dedi ki bana ne hissediyorsun ? dedim ki büyük hissediyorum ? .. o karpuzu aldı.. artık eve gidince içi nasıl çıktı bilemem Allah bilir kadın ingilicce .. kulağa hoş geliyor bir iki defa dinledim.. kaçıncı olur bilemem Allah bilir.. şarkı güzel ama ??Kutuda büyük hissediyorum
Üç beş sene önce yazın... Hava sıcak mi sıcak... Vine gireyim hem serinlerim hem de soğuk bir şey alırım dedim teyzenin biri de karpuzlara bakıyordu.. ( 3 ay karpuz halinde çalışmışligim var ) neyse bana döndü anlar mısın dedi .. anlamaz olur muyum dedim.. neyse elime aldım bir tane bıraktım.. iri büyükçe bir tane daha aldım.. teyze (35-40 yaşlarında) dedi ki bana ne hissediyorsun ? dedim ki büyük hissediyorum ? .. o karpuzu aldı.. artık eve gidince içi nasıl çıktı bilemem Allah bilir kadın ingilicce .. kulağa hoş geliyor bir iki defa dinledim.. kaçıncı olur bilemem Allah bilir.. şarkı güzel ama ??
Youwin deReis kuponu hangi sitede oynadın sen bin kuponunu
Bugün şikayet açıldı o sitede galiba Bonus şey iYouwin de