Bundan sonra mesafe var kardeşim.Şennur yoktun roll kazanamadım :( bipster deseydin kesin kazanırdım
Bundan sonra mesafe var kardeşim.Şennur yoktun roll kazanamadım :( bipster deseydin kesin kazanırdım
Kanka 67 TL iki gol olura girdim ilahi dinliyorum :)
Bol şans 75 e kadar 3 olması lazım.Yanına da avusturalya v1.5 üst ilk yarı koymuştum Avustralya attı şimdi ikiyi de atar bunlar da üst üste gelse off fena
Kahin Martinez yargı dağıtıyor :)Dostum oran algısı yapıyorlar, bir gol muhtemel görüyorum ben iki olur mu deplasmana bağlı.
Takipte kal kardeşim rica ederim.:jadu:Tebrikler kral biz de dokundurduk sayende ufaktan :cigar:
O tayvanın allah belasını versin kral uzak kalsın benden, hep kadınlarına denk geldim gerçi de kanser ediyolar ya@blknert ufaktan fifa dene bak 2 kere 2.60 aldım yarın Tayvan tahmini paylaştım ona da göz at.
Fifa deniyorum arada izleyince çok basit oluyor aslında taraf bahsi@blknert ufaktan fifa dene bak 2 kere 2.60 aldım yarın Tayvan tahmini paylaştım ona da göz at.
Kanka 39.dakika 1.50 orandı devre arası 2.50 sabitlendi :)Bunuda kaçırdım iyi mi cybere bulaşmıyım diye film açmıştım dalmışım
Cyber yerine buna oynarım kafam rahat olur :) yatsa bileFifa deniyorum arada izleyince çok basit oluyor aslında taraf bahsi
Yarın tayvana giriyorum ozamanKanka 39.dakika 1.50 orandı devre arası 2.50 sabitlendi :)
Bende bir şeyler çözersem gireceğim.Yarın tayvana giriyorum ozaman