- 30 Tem 2019
- 2,418
- 1,133
Tahmin satıyorlar ekip diyo. Analiz diyoTahmin mi satiyorlar yoksa sikeli mac mı?
Tahmin satıyorlar ekip diyo. Analiz diyoTahmin mi satiyorlar yoksa sikeli mac mı?
Çok gördüm ben senin gibileri merak etme sen böyle böyle başlar zaten. Yakında kokusu çıkar :)Ha kendi tahminim demişim ha bu ne fark var ki. Milletvekili olmaya heveslisi ağza bak ya sanırsın meclisi göreve çağırıyor
Tam da dediğim gibi :) Bizim erkeklerin zaafını kullanıyor tamamen ilk gün anlamıştımDoğrudur yanlıştır bilemem, fake profil açıp insanların kadınlara karşı olan hassaslığını kullanıp farklı emellere sahip olan bir şahıs bu bence. İlk başta kayıt olduğunda da böyle böyle mail geliyor ne bu acaba tutuyor derken şimdi bir anda 100 euroya satın almalar başladı. Abuk sabuk konularda abuk sabuk alakasız cevaplarla dikkat çekmesi cabası. Altından bişey çıkacak da bakalım ne zaman. Ama bu fixed maç konusuyla alakalı olduğu kesin
Bizim değil abaza olanlarınTam da dediğim gibi :) Bizim erkeklerin zaafını kullanıyor tamamen ilk gün anlamıştım
ahah kullanılanlar hak edıyo her onune gelen kıza atlarlar ise sonu tabı ıyı olmaz :)Tam da dediğim gibi :) Bizim erkeklerin zaafını kullanıyor tamamen ilk gün anlamıştım
hahahahhahSenin aklına uyan kafamı s...
Ah be keşke oynamasaydin kardeşimSenin aklına uyan kafamı s...