Katılıyorum. Dogru olanı yaziyorum mesajı siliyor adam yalandan pen6 yaziyor gol yazıyor silinmiyor.20 yıldır farkli rumuzlarla üyeyeyim ama maçkolik hala düzgün bir site olamadı reklam atan mi dersin yalan gol haberimi dersin her tue insan var kendini geliştiremeyen bir site ama hep maçları ordan takip ederim.Google playde yorumlarda ana avrat sövmüşler kokteyle adamlar hiç oralı değiller forumlara yaş sınırlamalari getirmeleri lazım yada paralı yapmaları şart ayrıca doğru bilgi verirseniz mesajınız silinir
evet evet bunu biliyorum adamla daşşk geçmiştik maç sonuda o bizle geçmiştiEğer gerçekse müthiş inanç Ekli dosyayı görüntüle 43452
Hahaah biz kumarbazlar iyi senaryo yazarız admincim :)Ekli dosyayı görüntüle 43574
Tümünü bulsaydık hepsini atacaktık ancak maalesef yalnızca buna erişebildik. Hacı Ninenin maceraları bizim için IMDB 9.8 filmle eşdeğerdi. Favorimiz, değerlisin hacı nine geri dön.
Hahaah biz kumarbazlar iyi senaryo yazarız admincim :)
Bunu çok aradınız mi sayın destekEkli dosyayı görüntüle 43574
Tümünü bulsaydık hepsini atacaktık ancak maalesef yalnızca buna erişebildik. Hacı Ninenin maceraları bizim için IMDB 9.8 filmle eşdeğerdi. Favorimiz, değerlisin hacı nine geri dön.