- 16 Şub 2019
- 400
- 238
batmışmı para çekmişmi ?Bittim demiş
batmışmı para çekmişmi ?Bittim demiş
Başkan bittim demişbatmışmı para çekmişmi ?
Maas noldu kardesım nesınede ıyı gıdıyordunhayatım karardı mk kumarının
yalan oldu kanka motor sporları ve danimarka mahvettiMaas noldu kardesım nesınede ıyı gıdıyordun
iyi dahada oynama benecKurtardım maaşı
At hepsini 0 lan simdi :)Kurtardım maaşı
numaranı değiştirsen bile arıyolar hocam bürolar sapıktırBen geçen hafta bıraktım tamamen. En son bi yere 100 attım 320 çektim bıraktım...
günlük ortalama 60-65 tane SMS geliyor. Giriyorum sitelere SMS atmayın aramayın diyorum ama sonuç yok. Numara değiştirmeden bunlardan kurtulmanın yolu var mı ? Çünkü o SMSler geldikçe oynayasım geliyor...
Numarayı değiştirsem nerden bulacaklar daha hiç bir yerde numaramı paylaşmadannumaranı değiştirsen bile arıyolar hocam bürolar sapıktır
dostum 4kere hattımı değiştirdim kayıt olmadığım halde arıyolar bilemem bana mı ibnelikleriNumarayı değiştirsem nerden bulacaklar daha hiç bir yerde numaramı paylaşmadan
Sorma 40kez dedim atmayin diye heriflere retrobetede yazdimda adamlar atiyor halaBen geçen hafta bıraktım tamamen. En son bi yere 100 attım 320 çektim bıraktım...
günlük ortalama 60-65 tane SMS geliyor. Giriyorum sitelere SMS atmayın aramayın diyorum ama sonuç yok. Numara değiştirmeden bunlardan kurtulmanın yolu var mı ? Çünkü o SMSler geldikçe oynayasım geliyor...
Oha harbimidostum 4kere hattımı değiştirdim kayıt olmadığım halde arıyolar bilemem bana mı ibnelikleri
Malesef isimden mi tcden mi nerden buluyolarsa artıkOha harbimi
Fenerbahçe X2 cs oyna banka faizi değerlendirKurtardım maaşı