- 30 Tem 2019
- 2,418
- 1,133
hahaha son maçı ne oynadın ? olsun ya önceki kuponda üst olan maç dakika 85 de felan gelmişti zaten@tkanka bu kuponda içerde ama ben yanlış maç ofnamisim son maçını
hahaha son maçı ne oynadın ? olsun ya önceki kuponda üst olan maç dakika 85 de felan gelmişti zaten@tkanka bu kuponda içerde ama ben yanlış maç ofnamisim son maçını
Hayır onda dk 65 te 3.5 üst olmuştu machahaha son maçı ne oynadın ? olsun ya önceki kuponda üst olan maç dakika 85 de felan gelmişti zaten
ona da 200 euro en az oynayın demişlerdi tabi bizim ülkede euro nun 8 tl oldugundan haberi yok Sicilyada yaşiyan adam nerden bilsin sjsjsjAbi vallahi geçen 11 oran aldim ben yine bu adamlar atmıştı bı kac başlamıştı onunda alabilsem 22 oran vardı oda gelmişti
o ne ya isim benzerliginden gitmişsin ya gelir ya ama yarını beklemen lazım akrepcim@tkanka Ekli dosyayı görüntüle 60500
En alttaki maçı almisim yanlışlıkla oda 18 inde maçlar gelirse bozarım olmadı
ya şu gaıs maçını diyorum yaHayır onda dk 65 te 3.5 üst olmuştu mac
Aynen o 84 te gelmistiya şu gaıs maçını diyorum ya
tutsunda konuşuruz okeykanka tutarsa beni hangi mekana götürüceksinn
Yarın ayın 15 i maç 18 inde bozarım gelirse maçlar sjjffo ne ya isim benzerliginden gitmişsin ya gelir ya ama yarını beklemen lazım akrepcim
aynen onda da ilk yarı 2 gol kafidir bizelilestromda basladı bu arada
geçen ki kuponu sadece ben ve scarpion oynamıştık galibakac kısı oynadı kuponu kesın yatarız bız bu kalabalıkla .d
erken konuşmayalım ya becaus this football that fotballkesın yatarız artık kurudu maçlar