Az kaldı az son 17
Onur gelmezse vurur seni gaz verme :)
Ben pasof beni bulaştırmayın bilet ayagına 3 bin verdim en son :)7 bılette sen al abı lıverpool 1.5 üstü gomcur :)
Onur gelmezse vurur seni gaz verme :)
Alt bitecek bak bu yazı burda kalsın 3 den fazla gol olmaz :)abi 5 gol olacak o maçta 5 5 5
Alt bitecek bak bu yazı burda kalsın 3 den fazla gol olmaz :)
Bakın beyler sizin bilmediğiniz şeyler var ben o kadar bahsizim ki fenerbahce niye 17. Sirada saniyorsunuz benim yuzumden cunku her hafta oynadim bende boyle bir sans var dun real madrid 2-0 nasil yenilir kendi evinde ben oynarsam yenilir tabi ama bugun sizi dinliycem liverpool 1.5 ust mantikli geldi
Bende tam onu dicektim unlu tipster kastamonuyu cagıralımkastamonu olarak nıckımı degıstırcem gelmezse
Bende tam onu dicektim unlu tipster kastamonuyu cagıralım
Sakarya da ki adam İstanbula sırf intihar İcin gelecek bu nasıl Bi olay :)Bende bi okadar verdim sanirim kanka :) buyuk odullerde birisi vurmassa istanbul bogazindan atlamaya karar verdim :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Daçka ilk yarı alır oyna arkana yaslanBakın beyler sizin bilmediğiniz şeyler var ben o kadar bahsizim ki fenerbahce niye 17. Sirada saniyorsunuz benim yuzumden cunku her hafta oynadim bende boyle bir sans var dun real madrid 2-0 nasil yenilir kendi evinde ben oynarsam yenilir tabi ama bugun sizi dinliycem liverpool 1.5 ust mantikli geldi
Gelicem kanka merak etme bize su seyler cikmasin da freenin bet iS
Sakarya da ki adam İstanbula sırf intihar İcin gelecek bu nasıl Bi olay :)
D
Daçka ilk yarı alır oyna arkana yaslan