- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Sorun yasamadıgın site kalmadı zaten :) oraya timebets de yazmanı rica edecegim :)@emana22 üstümde bi cenabetlik var maçlar tutmaya başlasa site patlak veriyor anlayamıyorum amk ya
Sorun yasamadıgın site kalmadı zaten :) oraya timebets de yazmanı rica edecegim :)@emana22 üstümde bi cenabetlik var maçlar tutmaya başlasa site patlak veriyor anlayamıyorum amk ya
Hahahaha valla aynen öyleSorun yasamadıgın site kalmadı zaten :) oraya timebets de yazmanı rica edecegim :)
Belcika 42. 5dan alt mı 28.5dan ust mu?
42.5 alt benceBelcika 42. 5dan alt mı 28.5dan ust mu?
İtalya 24. 5 ust mantıklı geldi bana sence42.5 alt bence
Geçen italya fena oynuyordu kolay sayı atıyorlar bence de mantıklıİtalya 24. 5 ust mantıklı geldi bana sence
Bi kupon yapayım paylasırım bakarsınGeçen italya fena oynuyordu kolay sayı atıyorlar bence de mantıklı
Tamamdır time4 ödemezse battık bu kuponuda alamıcam zatenBi kupon yapayım paylasırım bakarsın
Oder ya dede ye yaz ozelden Bi ulassın da erken gelsinTamamdır time4 ödemezse battık bu kuponuda alamıcam zaten
Dedeye yazmam daha önce sponsorlarla sıkıntı yaşadığımızda tartışmıştık bide bunun için tartışmıyımOder ya dede ye yaz ozelden Bi ulassın da erken gelsin
Hayırdır ne oldu neden bu aralar sitelerin ödemelerinde gecikme yaşanıyor onu bende dikkat ettim ligler bitti ya para yatıran yok çark dönmüyorTime4 paramı ödemiyor la 18.00 a kadar rutin inceleme var bekleyin diyor 1250 tl
Rutin inceleme diyorlar 18.00 da bağlanıp bilgi alın diyorlarHayırdır ne oldu neden bu aralar sitelerin ödemelerinde gecikme yaşanıyor onu bende dikkat ettim ligler bitti ya para yatıran yok çark dönmüyor