Neyse şu ölüm vuruşu bende baya merak uyandırdışu iy 0.5 üst kuponu gelseydi süper olucaktı. Onu geçtim Fürth nirvanaya cıkmamı engelledi. Şerefsizler penaltıyı kacırıyor 10 kşi takımdan dönüşünde gol yiyor
Neyse şu ölüm vuruşu bende baya merak uyandırdışu iy 0.5 üst kuponu gelseydi süper olucaktı. Onu geçtim Fürth nirvanaya cıkmamı engelledi. Şerefsizler penaltıyı kacırıyor 10 kşi takımdan dönüşünde gol yiyor
AdukentNeyse şu ölüm vuruşu bende baya merak uyandırdı
Ney ???Adukent
Zor gibi ama imkansız değil .Almanya basketlerde ümitler yeşerdi biraz takip ediliyor
Fark 5 e düşmüştü frankurt bayernde 15 di sapıttı ikiside neyse takıp etme ağır küfür istiyorlarZor gibi ama imkansız değil .
yaptık ölüm vuruşunu .Fark 5 e düşmüştü frankurt bayernde 15 di sapıttı ikiside neyse takıp etme ağır küfür istiyorlar
Hadi bakalım gördüm bol sans :)yaptık ölüm vuruşunu .
çok hissettim bu maçıHadi bakalım gördüm bol sans :)
Bende hissederim mac sonu inşallahçok hissettim bu maçı
İlkyarıyı güzel bir şekilde kazasız belasız kapattık. Bu şekilde devam etsinler.Bende hissederim mac sonu inşallah
Aynen hadi bakalım gelsinde toparla birazİlkyarıyı güzel bir şekilde kazasız belasız kapattık. Bu şekilde devam etsinler.
Aynen hadi bakalım gelsinde toparla biraz
Saol başkan sabahkini 150 yaptım 250 lazımdı cocugun servıs parası 250 onu çıkarayım derken kaybettim nasipGelirse 30 liran bende.
Almanya kuponuna bi bakarmısın nasıl yatmış 1 sayı ile cidden şaka gibiSheffield united'ta aklımdan geçmişti umarım pişman etmezler bizi
Harbimi bakayımAlmanya kuponuna bi bakarmısın nasıl yatmış 1 sayı ile cidden şaka gibi
Yuh be yuh bu kadarda olmaz :(Almanya kuponuna bi bakarmısın nasıl yatmış 1 sayı ile cidden şaka gibi
ben yattı diye bakmıyordum bile bi gelmiş olsaydı şimdi havadan gelen 600 nasıl ilaç olurdu neyse nasip artık tondela gelirse zarar kalmaz yine.Yuh be yuh bu kadarda olmaz :(