En sevdiğim renk kazandı yeşili :)
En sevdiğim renk kazandı yeşili :)
bu güzel gelmiş oran güzel bonus çevrim tamam tek seferde temiz olmuş tebrikler hocam.En sevdiğim renk kazandı yeşili :)
Ekli dosyayı görüntüle 50988
bu güzel gelmiş oran güzel bonus çevrim tamam tek seferde temiz olmuş tebrikler hocam.
2'sininde gelmesi lazım ki nefes alalım.Bol şans hocam maksat'tan oynadığın gibi gelir umarım bu da oran güzel
Açtım izliyorum PC’den zevkli oluyor ayrıca 2-0 alması lazım macıcsgo maçı yayını burada var. 2 raund daha alırsak içerde.
2.map zannettim ben inferno oynanacakmış şimdi ikinci map izleriz güzel olur. :)Açtım izliyorum PC’den zevkli oluyor ayrıca 2-0 alması lazım macı
Dota macı sıkıntı . Bonus çevrimi için yüksek girmiştik2.map zannettim ben inferno oynanacakmış şimdi ikinci map izleriz güzel olur. :)
valla onu izlesem de anlamıyorum umarım gelir o daha kritik gibiDota macı sıkıntı . Bonus çevrimi için yüksek girmiştik
Hata yaptı mallarvalla onu izlesem de anlamıyorum umarım gelir o daha kritik gibi
5-0 dan yaptıklarına bakın ya namussuzlarıncsgo 4-0 başladı yine rahat oynuyolar
t'de yine dengelenir ya ct tutmak zor bu map'te büyük takımlar dışında genelde t ağırlıklı geçiyor d2,inferno haritaları.5-0 dan yaptıklarına bakın ya namussuzların