- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
ROK suz izlenmiyor Keske geri gelse :)Evet @emana22 sürekli beyaz TV de o spor programi ni izlediği için göremiyor hiç birşeyi :)
ROK suz izlenmiyor Keske geri gelse :)Evet @emana22 sürekli beyaz TV de o spor programi ni izlediği için göremiyor hiç birşeyi :)
ROK suz izlenmiyor Keske geri gelse :)
Rasim Ozan kutahyalıROK kim ?
aha işte temiz bi maç varsa o da oydu :) Cevat Hoca 6 da 6 yapmıştı galiba o seneSerefsiz volkan mal gibi gol yedi sampiyonluk gitti ayı herif :)
Rasim Ozan kutahyalı
Evet benim de aklıma Cevat guler geldi tarih yazdı ama unutuldu gitti yaslı kurtaha işte temiz bi maç varsa o da oydu :) Cevat Hoca 6 da 6 yapmıştı galiba o sene
Hahah karısı da öyle onlar her devrin insanı :)He siyaset, spor, magazin yazarı :) çok kullanışlı bir adam o ya bı ara Adnan Oktar ile kavga ediyordu, hükümet yalakasi, :)
Hahah karısı da öyle onlar her devrin insanı :)
ahh Nagehan üzümlü kekimHahah karısı da öyle onlar her devrin insanı :)
Guzel karı valla konusmadıgın da ama :)ahh Nagehan üzümlü kekim
Baskan gitsin diye aklıma kotu kotu seyler geliyor :)Tarih : 19/02/2020 - 16:00
Yer : Şükrü Saraçoğlu Stadı
20 yıl sonra bir ilk mi yoksa gelen o aklına :rolleyes:Baskan gitsin diye aklıma kotu kotu seyler geliyor :)
Bi o kaldı o da olur mu acaba :) Ersun vedaslasmıs ama giderse zor su mactan sonra gitsin bari20 yıl sonra bir ilk mi yoksa gelen o aklına :rolleyes:
Bana göre ligin en kaliteli oyuncusu gustavodur[QUOTE = "emana22, yayın: 504943, üye: 3586"]
İki O Kaldı o da olur mu acaba :) Ersun vedaslasmıs ama giderse zor su mactan Sonra gitsin bari
[/ALINTI]
Gustavo dan sonra umutlanmıştım ki Lemina gitti bizde de. Gene değişik bi maç olur
Bunlar olacak şeyler ben desteklendıgını dusunmuyorum bugun hakem hakemden sıkayetcı olmayan kulup yokTs sampiyonlugu hakkediyor ve bunlara luzum yok sadece konu Baslıgı su 1 maca indirilmesi olası destek dedikodularını destekliyor mu?