@Felicilianolopez seytanin bol olsun bu aralar ucuyorsun hee :)
Jeton boş kanka@Felicilianolopez jetonda 10tl varmi aga veya paparada fazladan?
Paparada olur 10 veya 20 tl betgrama aticamda gram totoya katilirim bisey kazanirsam gorurum seni :)Jeton boş kanka
La ****** et papara at senPaparada olur 10 veya 20 tl betgrama aticamda gram totoya katilirim bisey kazanirsam gorurum seni :)
Eyv kanka tesekkurlerHayrını gör
diyorum ya sana sakin ol bekle gelince çek diğer parayıBeyler betcio msx kazanç üstünü çekimde düzeltiyor mı
Fazla kazancı çekmek için slota gir. Ekstra alan çıkınca çık oyundan başka oyuna gir. Öyle öyle parayı eşitle. Sonra parayı çek. Ardından tekrar oyunlara gir tek tek. Big winden yine topla parayı.Beyler betcio msx kazanç üstünü çekimde düzeltiyor mı
Yav knk bekliyom zatendiyorum ya sana sakin ol bekle gelince çek diğer parayı
Başkan biraz sade yaz ya bişey anlamadım :)Fazla kazancı çekmek için slota gir. Ekstra alan çıkınca çık oyundan başka oyuna gir. Öyle öyle parayı eşitle. Sonra parayı çek. Ardından tekrar oyunlara gir tek tek. Big winden yine topla parayı.
bekle kanka silmezlerse çekersinYav knk bekliyom zaten
Tekrar tekrar oku anlayacaksın. Parayı kurtarmanın nacizane yolu.Başkan biraz sade yaz ya bişey anlamadım :)
Biraz slotta yiyin parayı mı diyonFazla kazancı çekmek için slota gir. Ekstra alan çıkınca çık oyundan başka oyuna gir. Öyle öyle parayı eşitle. Sonra parayı çek. Ardından tekrar oyunlara gir tek tek. Big winden yine topla parayı.