aferin mehmetakk yakışır sanadaUzun zaman sonra ilk defa bir günde 16.5 oran ve 7 oranlik iki kupon tutturdum :) bi öğrenci olarak jojo ve mat dahil 1000 tl kazanç sağladım :)
aferin mehmetakk yakışır sanadaUzun zaman sonra ilk defa bir günde 16.5 oran ve 7 oranlik iki kupon tutturdum :) bi öğrenci olarak jojo ve mat dahil 1000 tl kazanç sağladım :)
Vurmuşun piyangosuUzun zaman sonra ilk defa bir günde 16.5 oran ve 7 oranlik iki kupon tutturdum :) bi öğrenci olarak jojo ve mat dahil 1000 tl kazanç sağladım :)
sağolsun özeldende yazdı kardeşim en önemlisi burda birlik beraberlik seviyeli arkadaşlık dostluk kurmak bu maçı takip edip kazanan herkese bol şans diliyorumNe diyorsan tutturdun bu gece 5 ledi .d
Sencer kardeşime yarın kıyağını yapacağım hayırlısıyla
aferin len 2:))Bir ay kafa rahat olur artık bir hafta falan oynamam zaten :)
foruma adapte olmaya başladın sonunda kardeşim :)))sağolsun özeldende yazdı kardeşim en önemlisi burda birlik beraberlik seviyeli arkadaşlık dostluk kurmak bu maçı takip edip kazanan herkese bol şans diliyorum
Oyle olmak zorunda abi yoksa kazandıkça kazanayım ister insan sonra bir bakmissin 0 , açlıktan masa kemirmemek için durmayı bilmek lazım :)aferin len 2:))
xmen7772 seninlede tanıştığım için çok memnun oldum kardeşim iyi geceler dilerimhadi geçmiş olsun kardeşim uğurlu geldik sana kazandığına sevindim :))) evinde vermez sp
me to brother :))xmen7772 seninlede tanıştığım için çok memnun oldum kardeşim iyi geceler dilerim
yeniyiz usta anla artık çıraklık kalfalık ustalık dönemi olacak bu işin xmen kardeş::===}}foruma adapte olmaya başladın sonunda kardeşim :)))